Scenariu de comedie în Constanța. Un bărbat și-a vândut mașina, după a sunat la Poliție și a spus că i-a fost furată

O situație de-a dreptul bizară a lăsat fără cuvinte autoritățile din Constanța. Un bărbat a sunat la Poliție și a anunțat că i-a fost furată mașina. Cu toate acestea, polițiștii au aflat că lucrurile stăteau cu totul altfel.

Autoritățile au deschis un dosar penal
Autoritățile au deschis un dosar penal

Autoritățile din Constanța au rămas fără cuvinte după ce au anchetat presupusul furt al unei mașini. Potrivit informațiilor de la adevarul.ro, un tânăr constănțean în vârstă de numai 26 de ani ar fi fost cel care a alertat autoritățile, spunând că i-a fost furată mașina. După cum ne putem imagina, polițiștii au început imediat o anchetă, însă au descoperit că adevărul era cu totul altul.

De asemenea, tânărul mai estimase că prejudiciul cauzat de către „furtul” mașinii sale ar fi fost în jur de 2.500 de lei. Cu toate acestea, autoritățile au descoperit în urma anchetei faptul că tânărul de 26 de ani ar fi vândut, de bunăvoie, mașina în cauză, încă din noiembrie 2023. Polițiștii au găsit autoutilitara în posesia unui alt tânăr, în vârstă de 25 de ani. Până la finalizarea anchetei, aceasta a fost lăsată în posesia tânărului de 25 de ani.

Polițiștii au deschis un dosar penal

De asemenea, polițiștii au mai descoperit că bărbatul care reclamase „furtul” și estimase și un prejudiciu predase, de bunăvoie, ambele chei noului proprietar al mașinii în cauză. Acum, autoritățile au decis să deschidă un dosar penal pe numele tânărului de 26 de ani, pentru inducere în eroare a organelor judiciare. Până la finalizarea anchetei, mașina în cauză a rămas la tânărul către care a fost vândută.

„În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au constatat că persoana vătămată ar fi înstrăinat de bunăvoie autoutilitara unui bărbat de 26 de ani, încă din luna noiembrie 2023, predându-i ambele chei ale autovehiculului. Astfel, bărbatul de 26 de ani, ar fi înstrăinat la rândul său autoutilitara unui alt tânăr, de 25 de ani. Autoutilitara a fost descoperită în posesia bărbatului de 25 de ani, fiindu-i lăsată în custodie până la definitivarea cercetărilor”, au precizat cei de la IPJ Constanța, potrivit sursei citate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
rugaciune jpg
image
image
image
image
image
image
image png
439200637 840468834788027 9054120070225781105 n jpg
familie fericita in natura jpg
gradina pixabay jpg
simona bucura oprescu ministrul muncii jpg
faina jpg
1 maioneza de post cu cartofi jpg jpeg
condimente jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net