VIDEO. Scene de groază în Turnu Măgurele. Un bărbat, pe o mașină în mers, a amenințat oamenii cu o armă

Ultima actualizare:

Scena rupte parcă dintr-un film de acțiune, ieri pe străzile din Turnu Măgurele, județul Teleorman. Doi bărbați au fost filmați pe capota unei mașini aflată în mers. Unul dintre ei ținea în mână o armă pe care a îndreptat-o amenințător minute bune către cei din trafic sau către oamenii aflați pe stradă. Doi jandarmi aflaţi în timpul liber i-au observat pe cei doi bărbaţi urcaţi pe plafonul autovehiculului în timp ce mașina traversa în viteză o stradă din Turnu Măgurele.

Incidentul a avut loc marți seara

Scenele au fost surprinse pe o stardă din Turnu Măgurele. Foto: Ziarul Amprenta
Scenele au fost surprinse pe o stardă din Turnu Măgurele. Foto: Ziarul Amprenta

Ieri, 28 mai 2024, în jurul orelor 19.00, aflându-se în timpul liber, doi jandarmi, soț și soție, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Teleorman au observat un autovehicul aflat în mers, în municipiul Turnu Măgurele, pe plafonul căruia erau urcați doi bărbați, unul dintre ei având o armă de tip airsoft, pe care o îndrepta către cetățeni.

Doi jandarmi aflaţi în timpul liber au observat pe o stradă din Turnu Măgurele doi bărbaţi urcaţi pe plafonul unui autovehicul în mers, unul dintre ei având o armă de tip airsoft pe care o îndrepta către trecători, informează, miercuri, IJJ Teleorman.

„În data de 28 mai a.c. în jurul orelor 19.00, aflându-se în timpul liber, doi jandarmi, soţ şi soţie, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Teleorman au observat un autovehicul aflat în mers, în municipiul Turnu Măgurele, pe plafonul căruia erau urcaţi doi bărbaţi, unul dintre ei având o armă de tip airsoft, pe care o îndrepta către cetăţeni.

Având în vedere pericolul în care se aflau ceilalţi participanţi la trafic, colegii noştri au luat decizia de a nu-i pierde din raza vizuală, au apelat numărul unic de urgenţă 112 pentru a solicita sprijin şi totodată au transmis detalii despre zona unde se deplasează", precizează IJJ Teleorman.

Cei doi bărbați au încercat să fugă

Poliţiştii i-au prins pe cei doi bărbaţi urcaţi pe maşină şi i-au condus la secţie.

„Când şi-au dat seama că sunt urmăriţi de colegii noştri, cei doi bărbaţi au fugit, dar au fost găsiţi în scurt timp de poliţişti şi conduşi la secţie, în vederea sancţionării conform prevederilor legale în vigoare", mai anunţă IJJ Teleorman.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Tom Parker Bowles cu Printul William si Printul Harry la nunta lui Charles cu Camilla   profimedia 0218936184 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
17 ani de la intronizarea preafericitului parinte daniel ca patriarh al bisericii ortodoxe romane 309412 jpeg
ferma dacilor jpg
Doctor medic pacient consultatie FOTO Shutterstock jpg
Județul Galați, grav afectat de inundații FOTO: CJ Galați
eclipsa pixabay jpg
borsec jpg
american venit prima data in romania jpg
dani vancu buncar instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net