Se fac angajări la 112. STS a scos la concurs posturi pentru operatori în mai multe județe. Ce condiții se impun

image
STS angajează operatoare la Serviciul de Urgență 112

Tu poți fi vocea unui salvator! Serviciul de Telecomunicaţii Speciale (STS) a scos la concurs posturi pentru operatori la 112, în mai multe județe. Ce condiții se impun.

Poți fi chiar tu unul dintre cei care salvează vieți! STS îți oferă oportunitatea de a deveni operator la 112. Instituția a scos la concurs mai multe posturi în județele: Argeș, Arad, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Călărași, Constanța, Timiș, Vâlcea, Vaslui, Harghita, Ialomița, Neamț, Satu-Mare, Covasna, Tulcea, Teleorman, Mureș.

”Programul de lucru în ture, asistența medicală gratuită, oportunitățile de promovare pe baza competențelor și performanțelor și salariul motivant sunt câteva dintre beneficiile de care te poți bucura dacă te alături echipei noastre”, anunță reprezetanții Serviciul de Telecomunicaţii Speciale.

Se fac angajări la 112. Ce condiții se impun

Sunt căutate femei, care trebuie să îndeplinească următoarele condiţii:

  • să aibă cetăţenie română;
  • să aibă vârsta de până la 40 de ani;
  • să cunoască foarte bine şi să aibă capacitatea de a se exprima clar şi corect în limba română;
  • media de cel puțin 7 (șapte) la disciplina limba şi literatura română în clasele a IX-a - a XII-a pentru absolvenţii învăţământului de zi, respectiv în clasele a IX-a - a XIII-a pentru absolvenţii învăţământului seral/frecvenţă redusă/absolvenţii învăţământului de zi profil pedagogic, care au studiat cinci ani de liceu. Media se stabilește prin calcularea mediei aritmetice a mediilor anuale obţinute pe parcursul învăţământului liceal la limba și literatura română;
  • media examenului de bacalaureat să nu fie mai mică de 7,00;
  • să fie dispuse pentru desfășurarea activității cu ajungerea la locul de muncă în maximum 90 de minute;
  • să nu fi fost condamnate penal printr-o hotărâre judecătorească rămasă definitivă pentru o infracţiune săvârşită cu intenţie, să nu fi executat o pedeapsă cu închisoarea ca urmare a săvârşirii unei infracţiuni din culpă şi să nu fie în curs de cercetare sau judecată într-un dosar penal.

Se fac angajări la 112. Probele de concurs

  • evaluare la pregătirea fizică (probă eliminatorie);
  • examinare psihologică (probă eliminatorie);
  • examinare profesională:

- interviu profesional (probă eliminatorie);probă teoretică - constă în verificarea noțiunilor generale privind geografia României, a noțiunilor generale privind operarea apelurilor de urgență în Centrele Unice pentru Apeluri de Urgență, precum și a noțiunilor legislative privind organizarea și funcționarea Sistemului Național Unic pentru Apeluri de Urgență;- probă practică - constă în verificarea nivelului cunoștințelor de utilizare a computerului, de utilizare a instrumentelor de tip Office (editare text, calcul tabelar, prezentări), a instrumentelor online, a browserelor web, a aplicațiilor online de tip hartă, precum și a noțiunilor specifice privind operarea apelurilor de urgență în Centrele Unice pentru Apeluri de Urgență;

- evaluarea cunoștințelor de limbă străină.

Nota minimă de promovare a fiecărei probe din cadrul examinării profesionale este 7,00. Promovarea probei de evaluare la pregătirea fizică se va face în condițiile obținerii calificativului ”admis”.

Înscrierile se vor face la sediile direcțiilor județene de telecomunicații. Mai multe informații găsești aici.

Citește și: 

Suni la 112? Vei fi localizat pe o arie de câțiva metri. În cazul Alexandra, localizarea s-a făcut pe un perimetru de 10 km

Glume proaste! Au sunat la 112 ca să afle cât este ceasul. Alte motive incredibile

colaj loredana groza jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Athos Salome jpg
florin zalomir
cub cristian arsinel png
foto 1 bec economic jpg
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
1 ceas shutterstock 503867887 jpg jpeg
Zalomir jpg
Mahdavikia jpg
image
image
image
image
colaj mormant elisabeta a II-a
florin zalomir
calendar ortodox 2021 04 octombrie sfantul mucenic ierotei episcopul atenei png
gaze Sursă foto: Profimedia
index webp
foto 1 bec economic jpg