Şeful Transelectrica şi-a falsificat diploma de absolvire. Nu a finalizat studiile

marius danut carasol sef transelectrica jpeg
Marius Dănuţ Caraşol, preşedinte al Transelectrica, şi-a falsificat diploma de absolvire a facultăţiiFOTO: adevarul.ro

Marius Dănuţ Caraşol, preşedinte al Transelectrica, şi-a falsificat diploma de absolvire a facultăţii, deşi nu a finalizat niciodată studiile derulate la Universitatea Politehnica Bucureşti, scrie EduPedu.ro. Astăzi, 19 septembrie, a fost revocat din funcție.

Are o funcție foarte importantă, conduce Transelectrica, gigantul energetic din România, companie listată la Bursă. A fost electrician și a ajuns mare șef, dar este un impostor.

Marius Dănuţ Caraşol, preşedintele Directoratului Transelectrica.ro, scrie atât în CV-ul oficial, cât şi în biografia publicate pe site-ul gigantului energetic pe care îl conduce că „este absolvent al Facultăţii de Electrotehnică din cadrul Universităţii Politehnica Bucureşti”. Însă diploma este falsă și nu și-a terminat studiile. Astăzi, 19 septembrie, a fost revocat din funcție.

Președintele Transelectrica, Marius Dănuț Carașol, a fost revocat în această dimineață atât din funcția de președinte al companiei, cât și din poziția de membru al directoratului Transelectrica, au declarat pentru EduPedu.ro surse apropiate ședinței. Decizia a fost luată de către Consiliul de Supraveghere al companiei.

Reprezentanţii Transelectrica susţin că i-au solicitat documentele originale şi verificarea autenticităţii lor. Diploma de absolvire a cursurilor serale la Facultatea de Electrotehnică prezentată de Marius Dănuţ Caraşol este falsă.

Marius Dănuţ Caraşol  nu a finalizat studiile

Un răspuns oficial al Universităţii Politehnica din Bucureşti, trimis la solicitarea Edupedu.ro, arată că Marius Dănuţ Caraşol nu a finalizat studiile.

Drept urmare, diploma de absolvire a UPB prezentată de Marius Dănuţ Caraşol este una falsă. Sursele Edupedu.ro susţin că Caraşol ar fi urmat cursurile universităţii, a repetat doi ani de facultate, dar nu a mai absolvit-o.

image
Marius Dănuţ Caraşol, preşedintele Directoratului Transelectrica.ro, scrie în c.v. că „este absolvent al Facultăţii de Electrotehnică din Politehnica București

Răspunsul UPB arată: „Diploma cu seria D, nr. 0286614, din 2005, nu a fost eliberată de Universitatea Politehnica din Bucureşti (UPB), Facultatea de Electrotehnică. Persoana menţionată de dumneavoastră în solicitarea transmisă a fost student al UPB, dar nu a finalizat studiile”. Contactat şi întrebat de Edupedu.ro dacă a absolvit Politehnica din Bucureşti, aşa cum scrie în CV-ul său public, Marius Dănuţ Caraşol a răspuns: „Nu pot să vorbesc, mulţumesc mult”. El a motivat că este într-o şedinţă. Marius Dănuţ Caraşol a fost numit preşedinte la Transelectrica S.A. la sfârşitul anului trecut, în 21 decembrie. Mandatul i-a fost reînnoit în luna iunie 2019, pentru o perioadă de şase luni.  Marius Dănuţ Caraşol îşi ţine la secret salariul încasat din funcţia de preşedinte directorat la Transelectrica. Acesta este ascuns în declaraţia de avere.

Citește și:

Ecaterina Andronescu a fost revocată din funcție. Interimar va fi Daniel Breaz

Ce explicații are Ministerul Educației pentru că i-a recunoscut diploma chirurgului cu 8 clase

Mihai Bendeac
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
Ruxi și cristi mitrea
niculina stoican   facebook jpg
img (3) jpg
grasime corporala
Gigi Hadid și Kanye West
Becali
Velma Scooby Doo Captură Video jpg
image
image
image
image
foto facebook opera din iasi jpg
grasime corporala
Mig 21 LanceR Fortele Aeriene Romane sursa roaf ro jpg
Angajaţii de la vulcanizare au deja primii  clienţi, dar se pregătesc de valul ce urmează  jpeg
repartitoare jpeg
telefon volan jpeg