Sfaturi pentru cumpărături sigure pe Internet

Ultima actualizare:

    Anul acesta, hoţii online s-au pregătit pentru Black Friday cu săptămâni înainte
Anul acesta, hoţii online s-au pregătit pentru Black Friday cu săptămâni înainte

În acest an, Black Friday sau Vinerea Reducerilor se va organiza în data de 18 noiembrie. Iată că mai avem doar o săptămână la dispoziţie pentru a ne alege produsele pe care ni le dorim. Şi, pentru a evita ţepele şi site-urile false, iată ce ar trebui să ştii despre cumpărăturile din magazinele online.

Înarmează-te cu timp şi răbdare - Dedică ceva timp cumpărăturilor pe care urmează să le faci, deoarece trebui să acţionezi cu prudenţă. Nu este indicat să cumperi de pe prima pagină de Internet pe care o deschizi. Înainte de a te decide care estecel mai potrivit magazin, caută şi alte oferte, compară produsele şi preţurile.

Bazează-te şi pe intuiţie – De fapt, este vorba despre un simţ comun, pe care îl avem cu toţii dar pe care, de multe ori, nu-l băgăm în seamă. Nu uita că nimeni nu-ţi face nici un cadou aşa că dacă un anumit produs are un preţ mult mai mic pentru a fi real, evită o astfeld e ofertă pentru că sigur e ţeapă.

Caută adresa magazinului – Nu poţi avea încredere în firme care nu au adresă fizică sau care nu oferăp nici un număr de telefon de contact. Dacă există o adresă fizică, aceasta ar trebui verificată pe o hartă.Alte lucruri la care ar trebui să fii atent sutn greşelile de ortografie care arată câtr de serioasă este firma respectivă şi cât respect are faţă de clienţi.

Ce condiţii de cumpărare impune magazinul – Trebuie să fii foarte bine informat despre condiţiile de contractare sau de cumpărare a produselor din magazinul respectiv. Asta, înainte de a da banii pe produsul pe care ţi-l doreşti. Cele mai importante informaţii pe care trebuie să le ştii sunt: dacă vom returna produsul, cine plăteşte cheltuielile de livrare, care sunt modalităţile de plată, care este perioada de timp în care putem returna produsul.

Alege plata ramburs – Palata ramburs este cel mai sigur mod de a achita un produs cumpărat de pe Internet.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
bebelus jpg
pensie jpeg
invitatie de nunta jpg
Prințul William în noiembrie 2023  foto   GettyImages jpg
eruptie vulcan jpg
bataie bici campanie sibiu jpg
image png
scoala fara elevi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net