Și-a omorât concubina și a dormit cinci nopți cu cadavrul ei în pat! Bărbatul acuzat are 71 de ani

Ultima actualizare:

    foto: Inquam Photos
foto: Inquam Photos

Un bărbat în vârstă de 71 de ani din Iași este acuzat că și-a ucis concubina, iar ulterior a dormit în pat cu cadavrul ei tmp de cinci seri, potrivit presei locale.

Bărbatul și-ar fi ucis în luna martie concubina, deranjat că aceasta l-ar fi lovit în timpul somnului. Cei doi locuiau împreună de 10 ani.

În data de 1 martie, după ce ambii consumaseră alcool, bărbatul a ucis-o pe femeie în timpul nopții. Conform rechizitorului întocmit de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunal, în timpul nopții, bărbatul a vrut să coboare din pat și a fost înghiontit de femeie.

Acesta s-a enervat și a lovit-o de 10 ori cu o curea cu catarama destul de grea. În urma loviturilor primite, femeia a decedat. Autopsia a identificat 14 răni în zona feței, patru în zona toraco-abdominală și opt la nivelul membrelor, înclusiv o fractură la braț și la coaste.

A fost condamnat la 11 ani și 4 luni de închisoare

Ucigașul s-a întâlnit ulterior cu un nepot de-al său la biserică și i-a mărturisit acestuia fapta, iar băiatul a alertat poliția. Pentru crima săvârșită, agresorul a fost condamnat la 11 ani și 4 luni de închisoare de către Tribunalul Iași, însă sentința poate fi atacată cu apel.

De asemenea, este obligat să plătească 6.000 de lei către fiica victimei, sumă care reprezintă banii dați pe înmormântare.

Bărbatul avea probleme cu legea

Potrivit unor raporte interne ale IPJ Iași, bărbatul este străin de problemele cu legea. În perioada 2011-2019 împotriva acestuia fuseseră făcute mai multe plângeri la 112 sau sesizări penale cu privire la un scandal într-un bar, în timpul căruia fusese înarmat cu o toporişcă, ameninţarea şi agresarea unui chiriaş cu un cuţit, lipsire de libertate, viol, tentativă de viol, fără ca acestea să se concretizeze într-o condamnare. De asemena, individul fusese reclamat de mai multe ori la poliție de către vecini.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
plaja cipru jpg
image
image
image
image
image
image
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
hannah gutierrez X jpg
molly peggy profimedia jpg
micul dejun jpeg
WhatsApp Image 2024 04 16 at 14 46 35 (1) jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net