Şi-a tatuat pe corp chipul pisicii moarte

image
Adda a lucrat la tatuajul Taniei, având ca model o fotografie a pisicii

Îţi pot desena lucruri la care nici nu te gândeşti. Nu sunt nişte simpli meşteşugari, ci adevăraţi pictori de trupuri. Cei mai mari artişti tatuatori din Europa şi-au dat întâlnire weekendul trecut în cadrul unui festival al tatuajelor, la Bucureşti.

„Raiul picturii pe corp" s-a mutat la centrul de evenimente Turbohalle unde a avut loc Convenţia Internaţională de Tatuaje. Uşor timorată, Tania (25 ani) se pregăteşte de primul ei tatuaj. A venit tocmai de la Timişoara şi vrea să păstreze vie amintirea pisicii ei, Angelina, care a murit de curând. De aceea a decis să-şi tatueze chipul pisicuţei iubite deasupra şoldului.

Întregul proces a durat aproape şase ore şi a fost realizat de Adda (23 ani), o artistă din Sibiu. Pentru o oră de tatuat Adda ia între 200 şi 250 de lei şi lucrează în domeniu de patru ani.

Ovidiu are tatuată 80% din suprafaţa corpului

image
Adda a lucrat la tatuajul Taniei, având ca model o fotografie a pisicii

Mitzu (34 ani) e tatuator profesionist de mai bine de zece ani, iar primele lucrări stau mărturie pe propriile braţe. E stabilit în Helsinki, unde lucrează la un studio şi are la activ peste 14.000 de tatuaje realizate. Printre primii români care şi-au deschis studio de tatuat este şi Ovidiu Popârţan (36 ani) din Sibiu. Peste 80% din corpul său e acoperit de desene.

Florian moşteneşte talentul de la tatăl său care a fost pictor

image
Ovidiu are tatuată 80% din suprafaţa corpului

"Colecţionez tatuaje de la cei mai celebri artişti din toate colţurile lumii. În curând, toate aceste tatuaje se vor transforma într-un costum", ne-a spus artistul.

Mitzu face tatuaje de peste 10 ani

image
Ovidiu are tatuată 80% din suprafaţa corpului

Preţul unui tatuaj variază în funcţie de mărime, complexitate, poziţia unde este amplasat şi de câte culori se folosesc. Preţul de pornire este de 100 de lei, deoarece consumabilele sunt de unică folosinţă. De exemplu, pentru un tatuaj mediu, de mărimea unui CD, poţi plăti între 300 şi 600 de lei, iar tatuajele pe suprafeţe mari pot costa şi 9.000 de lei. O şedinţă de tatuat durează maximum 8 ore, iar dacă tatuajul nu e finalizat se stabilesc alte şedinţe.

Radu Mirică s-a sinucis
cub silvia chifiriuc png
Mama copilului mort în Găești 3 jpg
rafael nadal si sotia sa
2 alexandru arsinel jpg jpeg
Alexandru Arsinel FOTO Mediafax
cub casă stela popescu png
cub regina elisabeta doliu (1) png
Alexandru Arsinel
Viktor Orban FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
mormant arsinel sursa captura youtube jpg
sorin cimpeanu campeanu
Radu Mirică s-a sinucis
elevi scoala inquam jpeg
BeFunky collage (13) jpg
cub regina elisabeta doliu (1) png