Sinucidere la Intercontinental. Un bărbat s-a aruncat de la etaj

Ultima actualizare:

O moarte suspectă a avut loc luni dimineață la hotelul Intercontinental, din București. Un bărbat în vârstă de 35 de ani s-a aruncat de la un etaj superior. Potrivit unor surse, ar fi vorba despre o sinucidere, însă acest lucru se va afla abia după finalizarea anchetei. 

image

Un bărbat în vârstă de 35 de ani s-a aruncat, în această dimineață, de la un etaj superior al hotelului Intercontinental, din București. Nu a avut nici o șansă să supraviețuiască impactului violent cu solul. A murit pe loc. 

Tragicul eveniment a fost anunțat la numărul de urgență 112, iar la fața locului a ajuns un echipaj SMURD. Medicii de pe ambulanță nu au mai putut face nimic pentru bărbat. Au constatat doar decesul. 

„În această dimineață (luni – n.red.), prin apel 112, a fost sesizat faptul că în zona adiacentă unei unități hoteliere din sectorul 1 se află decedat un bărbat, posibil precipitat de la mare înălțime”, a transmis Poliția București.

Cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri - Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul.

Inter, locul preferat la sinucigașilor

Nu este primul eveniment de acest gen care are loc la hotel Intercontinental.  În 2019 au avut loc alte două cazuri similare. Este vorba despre un bărbat și o femeie care au ales să-și curme viața aruncându-se de la etajele clădirii.

La începutul lui ianuarie 2019, un bărbat și-a găsit sfârșitul după ce s-a aruncat de la etajul 15. Tânărul a luat decizia de a-şi pune capăt zilelor după o ceartă cu soţia, la telefon.  De profestie IT-ist, el se cazase la Hotelul Intercontinental cu puţin timp înainte de incident. Personalul hotelului a fost alarmat chiar de tatăl acestuia, care era în Alba Iulia şi care a primit un telefon de la fiul său. Acesta i-a spus că se va sinucide, după o ceartă cu soţia, la telefon. Ulterior, tatăl tânărului l-a sunat din nou, dar telefonul era închis.

Angajaţii hotelului au mers imediat în camera unde tânărul era cazat şi au găsit-o goală, cu fereastra larg deschisă. Corpul tânărului a fost găsit pe terasa de la etajul 3 a clădirii. Echipajul medical ajuns la faţa locului nu a putut să facă altceva decât să constate decesul.

Alina Trifu s-a aruncat de la etajul 11

Un alt caz de sinucidere este și cel al Alinei Trifu, o tânără de doar 21 de ani care a ales să-și pună capăt zilelor în urmai unei depresii. Acesta s-a arunccat de la etajul 11 al hotelului, tot în 2019, dar în vară. S-a întâmplat la 1 iunie. 

Înainte de a comite gestul extrem, fata a scris un mesaj de adio adresat familiei şi prietenilor. Truul ei a fost descoperit seara, în jurul orei 21.00, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru ea. Salvatorii au descoperit trupul neînsufleţit al unei tinere pe terasa de la etajul doi. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net