Sinucidere misterioasă! A mâncat singur la un restaurant de lux și apoi s-a aruncat de la etajul 25

Ultima actualizare:

Sinucidere misterioasă! Un bărbat din București a mâncat singur la un restaurant de lux și apoi s-a aruncat de la etajul 25.

Sinucidere misterioasă!
Sinucidere misterioasă!

Tragedia a avut loc miercuri seară în nordul Capitalei. Un bărbat de 35 de ani și-a pus capăt zilelor aruncându-se în gol de pe o clădire de birouri cu 25 de etaje. Acesta luase masa cu câteva minute în urmă într-un restaurant.

Un bărbat din București s-a sinucis după ce s-a aruncat de la etajul 25 al unei clădiri

Bărbatul a fost găsit zdrobit de asfalt la baza clădirii de birouri. Conform gândul.ro, el ar fi luat masa singur cu puțin timp înainte, la un restaurant din clădirea Ana Tower, din nordul Capitalei. La un moment dat s-a ridicat de la masă, a ieșit pe terasă și s-a aruncat de la etaj.

Tragedia a avut loc în jurul orei 22.00, iar apelul la 112 a fost dat de recepționerii complexului. La fața locului s-au deplasat polițiștii, precum și un echipaj medical care nu a putut decât să constate că bărbatul era mort. Trupul neînsuflețit a fost transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.

„În cursul acestei seri, 4 ianuarie 2023, în jurul orei 22.20, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 2 au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că un bărbat s-ar fi precipitat de la terasa unui imobil, din Sectorul 1.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, precum și un echipaj medical care a constat decesul persoanei. În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri", a anunțat Direcția Generală de Poliție a municipiului București.

Un alt caz bizar

La jumătatea lunii decembrie a avut loc un alt caz bizar. Un bărbat de 32 de ani din Târgovişte s-a înjunghiat mortal cu un cutter în zona gâtului, potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Dâmboviţa.

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte au fost sesizaţi cu privire la faptul că, într-un apartament dintr-un bloc situat pe strada Avram Iancu din localitate, un bărbat şi-ar fi provocat răni cu un cutter, în zona gâtului.

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au identificat în apartament trupul neînsufleţit al unui bărbat de 32 de ani", explica IPJ Dâmboviţa, după incident, transmite Adevărul.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net