Sinucidere șocantă la Constanța. Trecătorii îngroziți nu au avut puterea să intervină

Ultima actualizare:

Scene șocante, vineri, la Constanța. Mai mulți oameni au privit îngroziți cum un bărbat își ia viața provocându-și mai multe răni cu un cuțit. Martorii au alertat poliția prin 112. La momentul la care agenții de poliție au ajuns la fața locului, bărbatul își provocase deja mai multe răni și a sângerat abundent. La locul tragediei a ajuns și un echipaj medical, însă toate încercările de salvare nu au avut rezultat.  Este vorba despre un bărbat tânăr de aproximativ 30 de ani, căsătorit și tatăl unui copil.

Sinucidere cu martori

Bărbatul fusese la spital cu o zi înainte și primise tratament. Foto: Focuspress
Bărbatul fusese la spital cu o zi înainte și primise tratament. Foto: Focuspress

Un bărbat s-a sinucis, vineri dimineața pe o stradă din Constanța, sub privirile îngrozite ale trecătorilor. Omul și-a provocat cu un cuțit mai multe plăgi care, până la urmă, i-au fost fatale. Sub privirile neputincioase ale martorilor bărbatul a sângerat până la moarte.

Poliția a fost alertată prin serviciul unic de urgență 112, iar la fața locului a ajuns și un echipaj medical. Rănile au fost atât de adânci, încât medicii care s-au deplasat la fața locului nu au mai putut face nimic ca să-l salveze. A fost declarat decesul lui.

Bărbatul care a recurs la gestul extrem, care i-a fost și fatal, era căsătorit și era tatăl unui copil. Avea 30 de ani. 

Ce spune poliția

„La data de 5 iulie a.c., în jurul orei 11.00, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 1 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Răscoalei un bărbat și-ar fi provocat răni cu un obiect tăietor-înțepător. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă.

Echipajul medical a efectuat manevre de resuscitare, fără rezultat, bărbatul fiind declarat decedat. Cercetările în acest caz sunt continuate, în vederea stabilirii împrejurărilor producerii evenimentului”, a transmis într-un comunicat IPJ Constanța.

Potrivit presei din Constanța, bărbatul era în depresie de trei ani, în trecut a fost victima unui accident rutier. 

Pe 4 iulie, cu o zi înainte de targedie, omul a fost la Spitalul de Psihiatrie Palazu Mare, însoțit de o rudă, unde a primit tratament, apoi a plecat la domiciliu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
val inundatie noroi
image
image
image
image
image
image
bac 2024 jpg
man 8026117 1280 jpg
bacalaureat 2021 jpeg
image png
epuizare caldura jpg
Antikythera, Greece jpg
plane 1010038 1280 (1) jpg
menopauza jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net