Site-ul tocmai.ro se închide. Toate anunțurile se mută pe olx.ro

Ultima actualizare:

    Pop-up-ul prin care tocmai.ro înștiințează vizitatorii despre noua schimbareFoto Tocmai.ro
Pop-up-ul prin care tocmai.ro înștiințează vizitatorii despre noua schimbareFoto Tocmai.ro

Anunţurile de pe tocmai.ro se mută pe olx.ro, ca urmare a achiziţionării operaţiunilor Sibmedia Interactiv de către grupul sud-african Naspers, migrarea anunţurilor urmând să aibă loc pe 30 martie, tocmai.ro urmând să-şi înceteze activitatea la jumătatea lunii aprilie.

Începând cu data de 19 martie, utilizatorii tocmai.ro nu vor mai putea posta anunţuri pe acest site, ci doar pe olx.ro, însă anunţurile postate anterior vor fi în continuare vizibile cumpărătorilor. Migrarea efectivă a anunţurilor de pe platforma tocmai.ro pe olx.ro se va realiza în data de 30 martie.

"Ca urmare a achiziţionării operaţiunilor Sibmedia Interactiv (proprietarul tocmai.ro, societate controlată în proporţie de 95% de Schibsted Classified Media din Norvegia, n.r.) de către Naspers (proprietarul olx.ro, n.r.), olx.ro va derula, începând cu data de 13 martie a anului curent, procesul de migrare a anunţurilor de pe tocmai.ro pe olx.ro. Prima etapă este reprezentată de o campanie de comunicare cu utilizatorii ambelor platforme pentru a veni în întâmpinarea posibilelor neclarităţi. Totodată, în această perioadă, utilizatorii tocmai.ro îşi pot da acordul pentru migrarea anunţurilor pe olx.ro", se arată într-un comunicat al olx.ro, remis de mediafax.ro.

Procesul se va finaliza la jumătatea lunii aprilie când site-ul tocmai.ro îşi va înceta activitatea, iar vizitatorii vor fi redirecţionaţi automat către olx.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net