ŞOCANT! O româncă a fost ucisă şi tranşată în Israel

Ultima actualizare:

Presupusul criminal, cetăţeanul turc Aydan Demiran (50 de ani) a fost arestat marţi după-amiază în timp ce voia să se îmbarce într-un avion cu destinaţia Turcia, a declarat poliţia, anunţă Mediafax. În timpul interogatoriului, el ar fi mărturisit crima.

Potrivit poliţiei, citate de site-ul ynetnews.com, după ce a strangulat-o, bărbatul a tăiat corpul victimei în bucăţi, pe care le-a pus într-o valiză, pentru a nu fi depistat.

Demiran locuia în Israel de 18 luni şi lucra ca muncitor în construcţii. Pentru moment, nu s-a stabilit dacă bărbatul a acţionat singur.

Românca a lucrat în Israel ca menajeră în ultimii ani, mai întâi la Haifa, apoi la Tel Aviv. Cadavrul ei a fost identificat sâmbătă, graţie unor “probe medico-legale găsite la faţa locului”, majoritatea probe de ADN.

Poliţia din Tel Aviv a contactat Interpol şi Poliţia Română pentru a găsi familia victimei, în România. Fiica femeii le-a oferit poliţiştilor numărul ei de telefon din Israel, ceea ce a condus la Demiran.

Capul victimei încă nu a fost găsit, dar poliţia susţine că Demiran a oferit informaţii care ar putea conduce la locul unde s-ar afla acesta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net