╚śofer de TIR, apel disperat la 112, dup─â ce s-a trezit cu 12 migran╚Ťi ascun╚Öi ├«n camion

Surpriz─â nepl─âcut─â pentru un ╚Öofer de TIR care a oprit ├«ntr-o parcare s─â se odihneasc─â! ├Än remorca autotrenului pe care ├«l conducea a g─âsit 12 persoane, cet─â╚Ťeni str─âini din India, Pakistan ╚Öi Afganistan. 

image
FOTO: IGPF

Mare i-a fost mirarea ╚Öoferului c├ónd a f─âcut descoperirea. Pentru c─â nu a reu╚Öit s─â-i conving─â pe cet─â╚Ťenii str─âini s─â coboare din remorca TIR-ului, a sunat la 112 ╚Öi a cerut ajutorul.

╚śoferul tocmai ce oprise ├«ntr-o parcare pe A1, s─â se odihneasc─â, ├«ns─â a avut parte de ac╚Ťiune. Spre norocul lui, mar╚Ťi diminea╚Ť─â, poli╚Ťi╚Ötii de frontier─â din Timi╚Öoara aveau ├«n zon─â ac╚Ťiune de depistare a migran╚Ťilor ilegali. Astfel, ├«n c├óteva minute, oamenii legii ╚Öi-au f─âcut apari╚Ťia ├«nso╚Ťi╚Ťi de jandarmi ╚Öi i-au g─âsit ├«n interiorul remorcii pe cei 12 migran╚Ťi.

ÔÇ×├Än cadrul verific─ârilor s-a stabilit faptul c─â ace┼čtia sunt cet─â┼úeni din India, Afganistan ╚Öi Pakistan, majoritatea av├ónd documente temporare de identitate pentru solicitan┼úii de azil. Dup─â finalizarea tuturor verific─ârilor, solicitan┼úii de azil au fost ├«ndruma╚Ťi pentru a se ├«ntoarce ├«n Centrele Regionale de Cazare ╚Öi Proceduri pentru Solicitan╚Ťii de Azil din ┼úar─â unde sunt caza┼úi ┼či ├«nregistra┼úi. Totodat─â, ofi╚Ťerii de poli╚Ťie judiciar─â din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poli┼úiei de Frontier─â Timi┼čoara au verificat persoanele f─âr─â documente, urm├ónd ca la finalizarea cercet─ârilor s─â fie dispuse m─âsurile legale ce se impunÔÇŁ, transmit poli╚Ťi╚Ötii de frontier─â din Timi╚Ö.

Poli┼úi┼čtii de frontier─â din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei N─âdlac II au depistat dou─âzeci ┼či trei de cet─â┼úeni din Turcia si Bangladesh care au ├«ncercat s─â treac─â ilegal frontiera ├«n Ungaria. Ace┼čtia se aflau ascun┼či ├«ntr-un automarfar, ├«nc─ârcat cu piese auto.

23 de migran╚Ťi, desoperi╚Ťi la Frontiera N─âdlac II

La N─âdlac, ├«n camionul condus de un rom├ón de 29 de ani, poli╚Ťi╚Ötii de frontier au g─âsit 23 de cet─â╚Ťeni strini, ascun╚Ťi printre marfa pe care o transporta. Conform documentelor, acesta piese auto pe ruta Rom├ónia ÔÇô Austria. Persoanele au fost preluate ┼či duse la sediul sectorului Poli┼úiei de Frontier─â pentru cercet─âri.  

├Än urma verific─ârilor s-a stabilit faptul c─â, din cei 23 de cet─â┼úeni, 16 cet─â┼úeni sunt din Bangladesh, iar ceilal┼úi 7 sunt din  Turcia, v├órsta acestora fiind cuprins─â ├«ntre 19 ┼či 40 de ani.  

La cercet─âri s-a stabilit c─â majoritatea celor ├«n cauz─â au intrat legal ├«n ┼úara noastr─â ├«n baza documentelor valabile ┼či inten┼úionau s─â ajung─â ├«n mod fraudulos ├«ntr-un stat din Spa┼úiul Schengen. 

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image png
carmen tanase jpeg
card ajutor jpg
image png
mircea solcanu2 png
12 linda evangelista main jpg jpeg
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
giani vladimir 25713800 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
pustnic japonez profimedie (4) jpg
card ajutor jpg
canicula bucuresti puncte de ajutor  (3) JPG
iohannis erdogan 2 jpg
orban zelenski jpg