Șoferi băuți sau drogați la volan, prinși de polițiștii rutieri. Acțiunea s-a lăsat cu zeci de amenzi

30 august 2020
image
Acţiune a poliţiştilor rutieri din BucureştiFoto: News.ro

Mai mulți șoferi care s-au rucat la volan beți sau drogați au fost identificați de polițiști în noaptea de sâmbătă spre duminică, în București. S-au aplicat 134 de amenzi şi s-au întocmit 14 dosare penale

"În cadrul acţiunii au fost aplicate 134 sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 98.300 lei şi au fost reţinute 29 permise de conducere: 12 pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice, 9 pentru infracţiunile constatate (5 consum de substanţe psihoactive, 4 consum de băuturi alcoolice) şi 8 pentru nerespectarea regimului legal de viteză. De asemenea, au fost retrase 10 certificate de înmatriculare pentru deficienţele tehnice constate", informează Brigada Rutieră a Capitalei.

Poliţiştii rutieri au întocmit 14 dosare penale:

• 4 pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice

• 5 conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa substanţelor psihoactive (din care 1 şi cu deţinere cannabis)

• 3 pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere

• 2 pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul având dreptul de a conduce suspendat

- De exemplu, un bărbat în vârsta de 62 de ani a condus un autovehicul pe Str. C.A.Rosetti, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul Alcooltest, care a indicat o valoare de 1,19 mg/l alcool pur în aerul expirat.

- Un tânăr în vărstă de 26 de ani a condus un autovehicul pe Şos. Kiseleff, aflându-se sub influenţa substanţelor psihoactive. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul DRUG TEST, rezultatul fiind pozitiv pentru consum de cannabis.

- Un alt tânăr, în vârstă  de 28 de ani, a condus un autovehicul pe Bd. Nicolae Grigorescu sub influenţa substanţelor psihoactive. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul DRUG TEST, rezultatul fiind pozitiv pentru consum de cannabis şi cocaină. Totodată, poliţiştii au verificat maşina şi au găsit câţiva muguri de culoare verde, susceptibili a fi cannabis.

Citește și:

Linie nouă de autobuz în București. 241 îi ajuta pe cei care locuiesc în cartierele noi, din zona Apărătorii Patriei

Se dau amenzi pentru ambrozie. Primăria Capitalei a început cotroalele

cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
anca turcasiu jpg
BeFunky collage (19) jpg
BeFunky collage (18) jpg
bianca dragusanu gabi badalau jpeg
bobonete jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
ambulante londra jpeg
1 telefon png png
kate middleton jpg
646x404 jpg
image png
apple 1853337 1280 jpg