Şoferii nu ţin cont de semnul «Interzis»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

„Unde-i lege, nu-i tocmeală", spune un vechi proverb. Ieri însă, în prima zi de restricţii pe str. Valea Ialomiţei, şoferii „au dat-o la pace" cu agenţii de la Rutieră care i-au prins pe „Interzis" pe alei.

Haosul rutier s-a instalat în zonă încă de ora la 09.00, atunci când mai bine de trei sferturi din stradă a fost închisă de un echipaj de la Brigada Rutieră. Pentru că nu ştiau de noile restricţii, şoferii au luat cu asalt străzile dintre blocuri, fără să le pese de semnele „Sens Unic" sau „Interzis" instalate în zonă.

Poliţia a interzis accesul în zonă. Cine locuieşte aici poate intra cu maşina numai pe baza buletinului

simeon stalpnicul png

„Păi eu vreau să ajung în Ghencea, acum sunt obligat să ocolesc foarte mult", se plânge bucureşteanul Florin Stoica agentului-şef principal Valentin Soare.

Agentul-şef principal Valentin Soare le-a explicat şoferilor care sunt rutele ocolitoare

simeon stalpnicul png

„Îmi pare rău, timp de doi ani trebuie să respectaţi noile indicatoare rutiere, altfel traficul se blochează. Nu suntem aici să dăm amenzi, însă trebuie să înţelegeţi noile prevederi", îi răspunde poliţiştul.

Timp de cel puţin doi ani, cât vor dura lucrările la „Magistrala 5" de metrou, circulaţia rutieră în zonă se va desfăşura deviat pe str. Valea Argeşului şi pe aleile adiacente din zona Drumul Taberei - Valea Oltului.

Marinică Stan (47 de ani) a fost somat să-şi mute maşina din stradă, însă se plânge că nu are unde

simeon stalpnicul png

Astfel, strada Valea Ialomiţei va putea fi traversată de maşini între Aleea Parva şi Aleea Dealul Măcinului. Totodată, cei care locuiesc pe această stradă vor avea acces auto dinspre strada Drumul Taberei prin Aleea Câmpul cu Flori şi Aleea Băiuţ. Aşa că, baftă, şoferi!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
locuri jpg
Emitere tichet de reciclare jpg
where is the snowman in the picture jpg
trandafiri, freepik jpg
stefan cel mare GettyImages 878490466 jpeg
carte veche jpg
branza jpg
sebastian si roberta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net