Soldații români donează sânge toată săptămâna

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

”Donez din dragoste de țară”, este sloganul campaniei de donare de sânge ale militarilor români. În fiecare zi din această săptămână, soldații vor fi la datorie în centrele de transfuzii.

Campania „Donez din dragoste de țară” are loc în contextul manifestărilor dedicate sărbătoririi Zilei Veteranilor, se va desfășura, la nivelul garnizoanei București, în cadrul Centrului de Transfuzie Sanguină al M.Ap.N. (dar și prin centrul mobil), Centrului de Transfuzie Sanguină și punctelor de recoltare din Spitalul Clinic de Urgență București și Spitalul Universitar de Urgență. A început astăzi, 7 noiembrie și se va încheia vineri, 11 noiembrie.

Campania își propune creșterea rezervelor din Centrele de Transfuzie Sanguină prin contribuția donatorilor din sistemul militar, dar și sensibilizarea opiniei publice cu privire la importanța donării de sânge.

simeon stalpnicul png

”Deficitul de sânge este încă mare, mai ales pentru grupele rare. Sunt perioade în care nu există deloc rezerve de sânge în spitalele militare, dar și în alte unități spitalicești. Argumente suficiente pentru a da o mână de ajutor”, se arată într-un comunicat MApN.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net