Sportiva care a sărit de la etaj de frica iubitului şi-a retras plângerea

Campioana mondială la atletism Elena Mirela Lavric (23 de ani) a spus, la 13 noiembrie 2013, că a vrut să moară, de suparare că iubitul a părăsit-o pentru altă fată. După câteva zile, însă, sportiva şi-a schimbat declaraţia şi a făcut acuzaţii grave la adresa fostului iubit, Ionuţ Parfene.

Ea a susţinut sus şi tare că a sărit de la o înălţime de trei metri şi jumătate de frica tânărului, care o ţinea sechestrată în locuinţă şi o ameninţa cu bătaia. Şi-a povestit apoi drama la televizor: "M-a ţinut sechestrată 50 de minute. Am ţipat să mă lase să ies din casă, apoi am încercat să ies din apartament pe geam, crezând că mă pot agăţa de creanga unui copac din faţa balconului", a povestit Mirela, care a suferit câteva răni uşoare după căzătură.

Ea a depus plângere împotriva lui Ionuţ, dar apoi nu s-a mai prezentat la audieri. În urmă cu câteva zile, sportiva i-a uimit însă pe poliţişti, spunând ca doreşte să îşi retragă plângerea. Astfel, potrivit bzi.ro, Ionuţ Parfene a fost scos de sub urmărire penală.

gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
Matilda Pascal Cojocărița și Nicolae Ceaușescu jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub razvan ciobanu png
horoscop zilnic gemeni jpeg
cub theo rose anghel damian png
cub gabriela marin denise pilafai png
Tiktok webp
kovacs istvan epa efe h 56708481 jpeg
image
image
image
image
cub kamara și Leon gif
5 vloggerita mimi in depresie 5 jpg jpeg
Politia din Muntenegru FOTO Shutterstock jpg
cum se epilau femeile in antichitate jpg
Joshua Cooper jpg
sarcina in vis jpg