Stațiunea de pe litoralul românesc, evitată de tot mai mulți români. „Culegem ce am semănat!”

În sezonul estival, când mai multe stațiuni de pe litoralul românesc sunt frecventate de turiști, una dintre cele mai cunoscute este aproape pustie. În ultimii ani, tot mai mulți români au evitat-o, devenind doar o stațiune de tranzit.

Stațiunea cunoscută de pe litoralul românesc, evitată de mulți români / foto: Pixabay
Stațiunea cunoscută de pe litoralul românesc, evitată de mulți români / foto: Pixabay

O cunoscută stațiune de pe litoralul românesc este evitată de tot mai mulți români, căci nu mai oferă aceleași condiții ca pe vremuri. Un turist a tras un semnal de alarmă, pe un grup de Facebook, în ceea ce privește stațiunea Eforie Sud. Potrivit lui, în mai puțin de o lună, numărul turiștilor de pe litoral va scădea, iar în Eforie Sud este totul gol. De asemenea, a precizat că a devenit doar o stațiune de tranzit, turiștii preferând să se orienteze către alte stațiuni, după ce au văzut condițiile din Eforie Sud.

„Culegem ce am semănat! Urăm succes agenților economici care asigură cazare și servicii în Eforie Sud. Scapă cine poate. Ca urmare a investițiilor cu scopul de a dezvolta turismul, în Eforie Sud este liniște. Aici încă nu a început sezonul.

„Anul viitor urmează să ne cazăm unii la alții”

Mai avem 30 de zile, data de la care începe micșorarea numărului de turiști pe litoral. Eforie Sud este plină de turiști care sunt în trecere către alte stațiuni. Până și cei care mai veneau în anii trecuți, speriați de starea deplorabilă a stațiunii, au căutat să își petreacă vacanțele în alte stațiuni.

Începând de anul viitor urmează să ne cazăm unii la alții, o săptămână mergem noi la vecini, săptămâna următoare vin vecinii la noi. Este momentul să începem să avem negocieri de preț, cu vecinii care ne pot caza. Capul sus, că a trecut și sezonul 2024”, a scris un turist într-o postare de pe Facebook.

Eforie Sud este cea mai veche stațiune de pe litoralul românesc. A fost înființată de Ioan Movilă, un boier din Moldova. Pe vremuri, înainte de Al Doilea Război Mondial, se numea Carmen Sylva - pseudonimul Reginei Elisabeta, iar ulterior a purtat numele Vasile Roaită. De-a lungul anilor, stațiunea a cunoscut diverse etape de dezvoltare și modernizare, devenind un important centru de tratament și recuperare pentru numeroși pacienți.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net