Străinii ne-au ”furat” chilipirurile de Black Friday

Ultima actualizare:

    Cumpărătorii din 87 de state și-au luat diverse din fața calculatorului
Cumpărătorii din 87 de state și-au luat diverse din fața calculatorului

Cine a crezut că bătălia de Black Friday pe chilipiruri s-a dat doar între români s-a înșelat. Cumpărători din 87 de țări au fost pe fază când s-a dat startul reducerilor pe site-urile online.

Străinii au aflat de ”Vinerea Neagră” din România și au stat la pândă. Potrivit celor de la PayU România, s-au efectuat 188.000 de tranzacții online, în valoare de 113,3 milioane lei, în creștere cu 67% față de anul trecut.

”Pentru o parte dintre comercianți, Black Friday a început la miezul nopții, însă la ora 7.00 am înregistrat o creștere spectaculoasă în platforma PayU, ajungând în scurt timp la 500 de tranzacții pe minut, de două ori mai multe față de nivelul maxim de anul trecut. Minutul de aur a fost la ora 8.10. Față de anii trecuți am înregistrat o evoluție constantă a plăților online, de-a lungul întregii zile de vineri, dar și peste weekend”, spune Marius Costin, director PayU România, citat de Digi24. 

Cumpărători din 87 de state s-au aliniat la start, iar în primele cinci s-au aflat Lituania (coș mediu 1.771 lei), Finlanda (coș mediu 1.250 lei), Slovenia (coș mediu 874 lei), Rusia (coș mediu 651 lei) și România (coș mediu 623 lei). Cel mai mare coș de cumpărături a fost de 143.000 lei, comandă venită din Ungaria.

Pe locul 2 și 3 se află tranzacții în valoare de 36.600 lei și 35.000 lei, ambele din România. Valoarea coșului mediu de cumpărături de-a lungul întregului weekend a fost de 602 lei, cu 6% mai mare față de ediția precedentă. S-au căutat, în special, produse IT, mobilier, decorațiuni, jucării, cărți, produse alimentare, produse cosmetice, vinuri, dar și vacanțe.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net