Tată şi fiu, înghiţiţi la Mangalia de marea agitată


    Scafandrii nu reuşiseră, până luni după-amiază, să-l scoată pe tânărul prins sub stabilopozi
Scafandrii nu reuşiseră, până luni după-amiază, să-l scoată pe tânărul prins sub stabilopozi

Dramă la Marea Neagră! Trei bărbaţi au murit luni, înecaţi în sudul litoralului. Două dintre victime erau tată şi fiu, în vârstă de 45, respectiv 17 ani. Al treilea decedat e un alt adolescent.

Tatăl şi fiul au intrat în apă, la Manglaia, în ciuda avertizărilor lansate de salvamari, care au arborat steagul roşu (interdicţie de scăldare). Părintele a fost scos din apă în dreptul restaurantului Laguna şi n-a putut fi salvat. Fiul lui s-a aruncat în apă şi, din cauza mării agitate, a fost prins sub stabilopozi, iar echipajele de intervenţie n-au reuşit să-l scoată.

Un alt adolescent de 17 ani s-a înecat la plaja Cerna din Saturn. Nici corpul acestui tânăr n-a fost găsit. Căutările durează de luni dimineaţă, fiind îngreunate de valurile mari. ISU Dobrogea informează că mai există un tânăr dispărut în apa mării, care a intrat în apă tot la Saturn, pe plaja Diana.

Autorităţile amintesc semnificaţia steagurilor arborate pe plajă: steagul roşu cu galben - plajă supravegheată de salvamar, steagul galben - scăldatul recomandat doar celor experimentaţi, steagul roşu – scăldatul interzis. „Atenţionăm persoanele care vor să intre în apa mării să ţină cont de recomandările noastre şi de culoarea steagurilor arborate“, atenţionează salvamarii. 

cub toma caragiu png
cub irina margareta nistor png
cub horoscop iertare png
Prințul Harry jpg
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
cub adriana iliescu și eliza png
mihai bendeac jpg
horoscop bani jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 7 februarie sfantul partenie png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Icoana Basilica ro webp
Papa Francisc Captură video jpg
Marile lanțuri de magazine spun că nu duc lipsă de alimente jpeg
zura jpg