"Telefonul de la Click!MANIA va ajunge la fetiţa mea"


    Ioan Spaniuc a câştigat un telefon la Click!MANIA
Ioan Spaniuc a câştigat un telefon la Click!MANIA

Ziua şi câştigătorii la Click!MANIA. Până acum cel mai iubit concurs din presă a premiat peste 2.500 de cititori fideli. Cumpără şi tu Click! zilnic şi ai şansa să intri în marea familie a câştigătorilor.

Ioan Spaniuc (40 de ani) a nimerit lozul care i-a adus un telefon performant. Pentru bucureştean este primul câştig din viaţă. “Mă bucur tare că am reuşit să iau un premiu cu ziarul preferat. Eu am un telefon cu care mă descurc, aşa că pe ăsta nou-nouţ i-l fac cadou fetiţei mele de 12 ani”, ne-a spus bărbatul care lucrează ca şofer. Şi Marin Iovan se numără printre câştigători. Bucureşteanul a câştigat 300 de lei cu ziarul preferat. „Sunt bineveniţi! Îi voi folosi pentru cheltuielile casei. Mai plătesc o factură, mai cumpăr ceva de mâncare”, ne-a spus pensionarul. Până acum, cel mai tare concurs din presă a premiat peste 2.600 de cititori fideli. Aproape 2.000 de români au câştigat premii în bani, telefoane, vase de bucătărie sau seturi de plajă. Alţi 600 au câştigat reducerea şi au comandat produsele respective.

Surpriza Click!MANIA: ai dublă şansă de câştig!

Dragă cititorule, începi săptămâna cu şansă dublă de câştig la Click!MANIA. Luni (13 iulie), ziarul Click! îţi aduce nu unul, ci două lozuri Click!MANIA. Două tichete de concurs, de două ori mai multe şanse să câştigi premii fabuloase. Sunt în joc: o super maşină Hyundai i20, în valoare de 52.380 de lei, lozuri cu bani (5.000 de lei, 1.000 de lei şi 300 de lei), telefoane, vase de bucătărie şi reduceri la produse extrem de utile. 

serban huidu si mihai gainusa
„Priveghiul prinților“: Copiii Reginei au vegheat sicriul Elisabetei FOTO Profimedia
Victor Piturca jpeg
Petre Roman, Mioara si Oana jpg
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
sex sex 0 jpeg
horoscop 19 decembrie jpg
sotie alexandru arsinel 284923 jpeg
image
image
image
image
image
image
chei locuinta
sotie alexandru arsinel 284923 jpeg
„Priveghiul prinților“: Copiii Reginei au vegheat sicriul Elisabetei FOTO Profimedia
cumparaturi femeie magazine jpg
 Victor Pițurcă FOTO Mediafax
Echipa de cercetători s a pozat cu meteoritul jpg