Tensiuni la secția de votare unde s-a prezentat Gabriela Firea: "Este un abuz"


    Nu a fost permis accesul presei la secția de votare unde s-a prezentat Gabriela FireaFoto: captură foto/Digi 24
Nu a fost permis accesul presei la secția de votare unde s-a prezentat Gabriela FireaFoto: captură foto/Digi 24

Duminică dimineața, 11 decembrie, au existat tensiuni la secția de votare de la Colegiul Național de Informatică „Tudor Vianu”, unde s-a prezentat primarul Capitalei, Gabriela Firea. șeful secției de votare a interzis accesul presei atunci când Firea și-a exprimat opțiunea de vot, ea catalogând acest gest drept un „abuz”.

„Am votat cu foarte mare încredere pentru un Parlament eficient, pentru o majoritate parlamentară care să susține un guvern căruia să îi pese de România. Am votat cu gândul la o colaborare bună cu viitorul Guvern care se va constitui în urma acestor alegeri și prin care obiectivele strategice și importante ale Bucureștiului să fie finalizate într-un timp rapid: extinderea centurii, inelul median, urgentarea lucrărilor la metrou și construirea spitalului republican.  Am votat cu gândul la toate familiile de români care merită o viață mai bună și să nu mai piardă încă un an sau mai mulți. Sunt convinsă că își vor da votul pentru cei își vor da votul pentru cei care au dovedit ca atunci când au fost la guvernare și majoritari în Parlament au luat decizii bune pentru români”, a declarat primarul Capitalei, Gabriela Firea, potrivit Digi 24.

Șeful secției de votare de la Colegiul Național de Informatică "Tudor Vianu" nu a permis accesul presei atunci când la urne s-a prezentat Gabriela Firea. Acesteia i s-a părut un act de "abuz" și afirmat fără rezerve că s-a întâmplat un astfel de incident din cauza faptului că cea care coordonează activitatea electorală la secția de votare nu o simpatizează:

„Mi se pare un abuz. Am fost și eu surprinsă. Votez aici de ani de zile, niciodată nu s-a întâmplat ca președintele secției să nu dea acces presei. E reprezentanta unui partid care evident nu mă simpatizează, dar nu asta e important ci că nu dorește să asigure transparența pentru presă și accesul presei la evenimente care nu constituie secret de stat”.

Pânp la această oră, la urne s-au prezentat deja președintele României, Klaus Iohannis, premierul Dacian Cioloș, dar și liderul Partidului social Democrat, Liviu Dragnea.

zodia care consuma alcool jpg
catherine zeta jones png
jenna ortega despre rolul wednesday jpg
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
Sorana Cirstea, EPA jpg
andreea marin
cub mariana moculescu png
Andreea Esca  jpg
image
image
image
image
image
image
cub dimitria ghinescu png
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
foto1 porcul jardelb jpg
foto1 anais si antoniob jpg
calendar ortodox 2021 8 decembrie sf cuvios patapie doxologia jpeg
marilyn manson Popa Elena Luminita jpg