Ți se rupe inima! O mamă din Iași a mers pe jos 4 ore, ca să le ia copiilor bomboane de 5 lei

Diana Condurache, o tânără de 23 de ani, rămăsese văduvă. Crește singură doi copii, după ce soțul său a suferit un accident. Diana ar face orice sacrificiu pentru micuții ei și a povestit cum a preferat să meargă 10 kilometri pe jos, totul pentru a economisi cinci lei ca să le poată cumpăra dulciuri acestora. 

image

Cum a economisit Diana 5 lei 

Diana Condurache încerca să economisească fiecare leu, pentru a putea strânge bani de o casă. „Am avut de făcut niște acte la primărie în comună și nu am vrut să cheltui bani pe autobuz. Am lăsat copiii la bunici, am luat-o pe sora mea mai mică și am plecat spre Ciortești. Nu e atât de scump microbuzul, dar când nu ai, și doi lei ți se par mulți. Am mers aproximativ două ore dus și alte două întors, că plouase și era noroi pe drum. De 5 lei cât dădeam pe microbuz, mai bine iau niște dulciuri pentru cei mici", a declarat aceasta, scrie bzv.ro.

Diana crește singură doi copii 

Diana a rămas văduvă la doar 23 de ani, având în grijă doi copii mici, după ce soțul a suferit un accident. A alunecat pe gazonul artificial de pe teren și s-a lovit puternic la cap. Iulian a stat două săptămâni în comă, dar medicii nu l-au mai putut salva. Durerea a fost cu atât mai mare, cu cât bărbatul a murit cu doar câteva zile înainte ca fiica sa, Sofia, să împlinească un an.

Când Alberto spune că îi este dor de el, mergem toți trei și stăm câteva minute acolo. Oricât încerc să nu mai cheltui bani și să termin casa, dacă copiii vor ceva, nu pot să le spun că nu le iau. Eu cât am fost mică nu am avut și nu vreau să treacă și ei prin asta. Am mers recent la Iași și le-am luat trotinetă, că au văzut la alții. Vreau să fie ei fericiți și să reușim să terminăm casa. Știu că Iulian are grijă de noi de acolo, de sus”, a povestit mămica.

Diana și-a îndeplinit visul de a avea o casă 

Cel mai mare vis al ieșencei a prins contur, mulțumită unor oameni cu suflet mare. După ce Primăria comunei Ciortești i-a oferit Dianei terenul pentru casă, o echipă de constructori binevoitori s-a apucat de treabă pentru a o ridica.

Materialele au fost achiziționate din banii donați de oamenii cu suflet mare, însă nu au ajuns pentru a finaliza construcția, așadar căutările pentru alte sponsorizări au continuat. Datorită implicării unei asociații, a Primăriei și a Mitropoliei, care a donat lemnul pentru acoperiș, casa Dianei a fost finalizată și predată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
tunelul daniela jpg
vreme furtuna png
image
actualitate.net
image
actualitate.net