Titi Aur, apel disperat: „Nu mai transmiteți acea minciună că nu există Covid. Am avut o formă gravă, galopantă”


    Titi Aur (57 de ani), cunoscutul pilot de raliuri, se află la această oră internat în spitalfoto: captură PRO TV
Titi Aur (57 de ani), cunoscutul pilot de raliuri, se află la această oră internat în spitalfoto: captură PRO TV

Titi Aur (57 de ani), cunoscutul pilot de raliuri, se află la această oră internat în spital, fiind infectat cu Covid-19. Chinuit de virus și dezamăgit de reacțiile coronascepticilor, Titi Aur transmite un mesaj disperat.

Pilotul a ajuns la spital pe 1 aprilie, atunci când starea lui s-a deteriorat brusc și când saturația plămânilor a ajuns la 70 la sută, având o formă galopantă de Covid. ”Sunt la spital, dar sunt ultimele momente aici. Sunt mult, mult mai bine. Eram cu două surse de oxigen, nu aveam aer. Senzaţia e traumatizantă, am trecut prin multe în viaţă, dar acum a fost, de departe, cea mai traumatizantă situaţie. Am avut parte de îngrijire. Am avut o formă gravă, galopantă, am venit cu 30% plămân afectat și am ajuns până la 45 %”, a spus Titi Aur, în emisiunea „La Măruță” (PRO TV), direct de pe patul de spital.

Pilotul nu știe cum a reușit să se infecteze, pentru că a purtat mereu mască și a respectat toate restricțiile. ”De la 28 martie până pe 1 aprilie am avut un fel de gripă. Am zis că ăsta-i Covidul si o să scap. Pe 1 aprilie, când am avut prima senzație de lipsă de oxigen, ajunsesem cu 30 la sută plămân afectat. Eram sufocat, veneam cu saturația sub 70 la sută. Este traumatizant. Știam despre COVID-19, nu fac parte din cei care spun că nu există, am purtat mască mereu, chiar îmi spuneau colegii că nu mi-au văzut fața de un an de zile. Am umblat cu mască, am încercat să mă protejez. Vreau să transmit pentru cei care demonstrează, fraților, nu mai transmiteți acea minciună că nu există Covid. Deveniți autorii morali ai unor tragedii. Transmiteți un mesaj eronat. Există COVID-19 și este foarte adevărat!”, a mai spus Titit Aur, în emisiunea ”La Măruță”, de la Pro TV.

Citește și:

Pilotul Titi Aur, internat în spital cu Covid-19. "Pentru mine, verdictul a fost mai greu"

Titi Aur respiră cu ajutorul unei măşti de oxigen, după ce i-au fost afectați plămânii de Covid: "Nu mă simt prea bine"

shutterstock 1833215881 jpg
horoscop jpg
anisia gafton jpg
zodii care nu stiu sa se imbrace jpg
autostrada jpg
printul harry profimedia 0685156749 jpg
Mara G si Mario Mutu  jpg
pantofi jpg
Niculae Badalau - foto Bogdan Vladu
Florin Piersic Jr  la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) Foto Kanal D JPG
image
image
image
image
Salvamar Mamaia foto Primaria Constanta jpeg
arsenie boca jpg
calendar ortodox 2022 28 noiembrie stefan cel nou jpg
printul harry profimedia 0685156749 jpg
efecte busuioc 0 jpeg
autostrada jpg