Tragedie! Două persoane au căzut într-un bazin la Rafinăria Petromidia. În ce stare se află

Astăzi, 13 mai 2023, un accident nefericit s-a petrecut la Rafinăria Petromidia, în Năvodari, județul Constanța, după ce două persoane au căzut într-un bazin.

Două persoane au căzut într-un bazin al Rafinăriei Petromidia / foto: Agerpres
Două persoane au căzut într-un bazin al Rafinăriei Petromidia / foto: Agerpres

Este alertă acum la Rafinăria Petromidia, după ce două persoane au căzut într-un bazin. Peste 24 de pompieri, cu mai multe autospeciale, au intervenit la fața locului, dar și mai multe echipaje medicale și un echipaj CBRN.

Cele două victime au fost scoase din bazin, dar se află în stare de inconștiență

Pe lângă pompierii care s-au deplasat rapid la fața locului, în zonă au intervenit mai multe forțe, printre care și un elicopter SMURD. Cele două persoane au fost extrase din bazin, însă se află în stare de inconștiență. Primesc îngrijiri medicale la fața locului.

„Cele două victime au fost extrase, sunt inconştiente, primesc îngrijiri medicale la faţa locului”, a mai transmis ISU Constanţa, conform Digi24.

„Intervenim la Petromidia, la 2 persoane căzute intr-un bazin”, a fost informația transmisă de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Constanța, conform sursei amintite.

Rafinăria Petromidia este printre cele mai moderne rafinării din regiunea Mării Negre. Aceasta reprezintă aproximativ 40% din capacitatea de rafinare de pe teritoriul țării noastre și dispune de un flux stabil de materie primă. Livrările de țiței kazah sunt realizate cu ajutorul companiei naționale de petrol și gaze din Kazahstan – KazMunayGas.

Rafinăria Petromidia din Năvodari a procesat în primele luni ale anului trecut peste 3,8 milioane de tone de materii prime. În urma procesului a fost obținută o cel mult 1 milion de tone de benzină și 1,97 milioane de tone de carburanți diesel și Jet A1.

La începutul anului 2023, Rafinărie Petromidia anunța faptul că își va suspenda activitatea vreme de 10 zile, pentru o serie de operațiuni de mentenanță.

„Pe parcursul lucrărilor programate, compania va continua să asigure necesarul de carburanţi pe piaţa din România. Carburanţii produşi în rafinăria Petromidia se adresează prioritar pieţei domestice, dar susţin şi realizarea de exporturi în ţări precum Republica Moldova, Georgia şi Bulgaria”, anunța prin intermediul unui comunicat Rompetrol Rafinare, potrivit ziarulfinanciar.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
strada trandafirilor jpg
IMG 0997 jpeg
document pentru pensie jpg
landscape 5344246 1280 jpg
vinerea mare 2024 jpg
Metrou Basarab 2048x2048 jpg
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net