„Tramvaiul Poveștilor de Iarnă”, o călătorie plină de surprize pentru copiii proveniți din căsuțe de tip familial

Societatea de Transport București (STB) și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Ilfov au venit cu o idee inedită în prag de sărbători și au pus în mișcare „Tramvaiul Poveștilor de Iarnă”. Proiectul le oferă copiilor din medii defavorizate o călătorie plină de surprize. Decorat cu ghirlande și beculețe multicolore, tramvaiul a devenit scena unei povești extraordinare de Crăciun.

Tramvaiul Poveștilor de Iarnă le aduce copiilor o întâlnire cu Moș Crăciun / Foto: Facebook
Tramvaiul Poveștilor de Iarnă le aduce copiilor o întâlnire cu Moș Crăciun / Foto: Facebook

Societatea de Transport București (STB) și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Ilfov au pus în mișcare „Tramvaiul Poveștilor de Iarnă”, un proiect menit să aducă bucurie în inimile copiilor proveniți din căsuțe de tip familial. Decorat cu ghirlande și beculețe multicolore, tramvaiul străbate străzile orașului și le oderă micuților o călătorie de neuitat, o întreagă experiență plină de magie și surprize.

Mai mult decât atât, Moș Crăciun și cei doi spiriduși i-au întâmpinat pe cei mici cu scenete amuzante, colinde și cu daruri, alese cu atenție pentru a se potrivi nevoilor și preferințelor acestor copii.

„Un tramvai numit ... speranță”

„Un tramvai numit ... speranță! Copiii din căsuțele de tip familial din județul Ilfov, în călătorie cu Tramvaiul Poveștilor de Iarnă. Emoționați, pe la ora prânzului, zeci de copii urcă în tramvaiul desprins din povești și sunt  întâmpinați de Moș Crăciun.

Tramvaiul se pune în mișcare, iar ei devin protagoniștii călătoriei de poveste. Primesc daruri surpriză la final, dar și promisiunea că Tramvaiul Poveștilor de Iarnă va reveni și anul viitor pentru ei. Cu o condiție: să nu își piardă speranța într-un viitor bun și să nu uite că întreaga comunitate este familia lor.

Acțiunea a fost realizată de către Societatea de Transport București (STB) în parteneriat cu DGASPC ILFOV, prin Direcția Comunicare a Consiliului Județean Ilfov”, este mesajul Cosiliului Județean Ilfov, pe Facebook.

„Cu emoție și bucurie, încheiem astăzi frumoasa călătorie”

Duminică, 17 decembrie, proiectul a luat sfârșit, însă, până acum, peste 250 de copii, proveniți din medii defavorizate din București și județul Ilfov, au împărtășit emoțiile acestui eveniment magic. „Prin astfel de mici gesturi de suflet și bunătate aratăm tuturor că nimeni nu poate stinge speranța pentru un viitor mai bun și mai luminos, indiferent de mediul din care provenim” a declarat directorul general al STB S.A., Daniel Istrate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net