Uau! Asta a fost ţinuta-şoc a Revelionului!

Ultima actualizare:

    Rodica Ioniţă a purtat o  mulţime de bijuterii în ton  cu rochia şi pelerina ivoire
Rodica Ioniţă a purtat o mulţime de bijuterii în ton cu rochia şi pelerina ivoire

Au păşit în Noul An ca nişte staruri! Cei aproape 1.000 de invitaţi care au ales să petreacă Revelionul la Palatul Parlamentului au intrat în atmosfera ceremoniilor de decernare a premiilor Oscar.

De departe, cea mai extravagantă apariţie a avut-o o doamnă ce părea de viţă nobilă, asemenea unei contese de peste hotare. “Mă simt minunat! Este o seară de poveste! M-am străduit să iau Oscarul. Nu vă pot spune cât a costat ţinuta, dar este jumătate creaţie proprie şi jumătate a unui designer”, ne-a spus Rodica Ioniţă, care a atras toate privirile cu rochiţa scurtă, din dantelă, pelerina amplă de mătase, bijuteriile şi coroniţa de prinţesă şi trandafirul prins la gleznă.

Showul de lumini,  lasere şi dans i-a cucerit  pe bucureşteni
Showul de lumini, lasere şi dans i-a cucerit pe bucureşteni

Ea a dorit să-şi ţină vârsta „la secret”, dar a recunoscut că de câte ori merge la un eveniment, este în centrul atenţiei. ”Toată lumea vrea să se fotografieze cu mine pentru că aleg ţinute ieşite din comun”, ne-a mai spus Rodica, care a dansat toată seara cu soţul ei. Pentru distracţia hollywoodiană, invitaţii au plătit între 100 şi 300 de euro, în funcţie de meniul ales. Printre meseni s-au numărat şi cântăreaţa Cream, care a venit alături de băieţelul ei Noah, Andrei Duban cu Graţiela şi fiul lor, Dana Săvuică şi soţul ei, sau Andreea Tonciu.

Invazie "extraterestră" în centrul Bucureştiului

Invaders Show a adus  pe scena din piaţă cel mai mare  robot de concerte din lume
Invaders Show a adus pe scena din piaţă cel mai mare robot de concerte din lume

Piaţa Constituţiei a fost „invadată” de făpturi venite parcă din alte colţuri ale Universului: roboţi de 5 metri înălţime, femei cyborg şi chitarişti pentru care metalul nu mai are nici un secret.

Roboţi de 5 metri înălţime
Roboţi de 5 metri înălţime

Cei 50.000 de spectatori veniţi să sărbătorească noul an în aer liber au fost martorii unui spectacol incendiar de dans, lumini şi lasere al trupei create de Luciano Sultan. Piaţa Constituţiei a fost cucerită în zece minute de spectacolul ieşit din comun.

Telescaunele groazei!
Telescaunele groazei!

Flash Revelion

18 cupluri au spus ”DA” la Poarta Sărutului
18 cupluri au spus ”DA” la Poarta Sărutului

Telescaunele groazei! Clipe de coşmar pentru 7 turişti, după ce telescaunul cu care urcau pe Pârtia Bunloc, de lângă Braşov, s-a blocat. Ghinioniştii au stat mai bine de două ore suspendaţi la 1.000 de metri pe un ger cumplit, din cauza unui cablu care a sărit de la instalaţia telescaunului. Ei au fost coborâţi în siguranţă. Incident similar şi la Cluj, unde o femeie aflată în vacanţă, în staţiunea Băişoara, s-a panicat când telescaunul s-a blocat. Ea a sărit în gol şi a suferit mai multe rănit.

Cinci bebeluşi născuţi în primele ore ale noului an
Cinci bebeluşi născuţi în primele ore ale noului an

18 cupluri au spus ”DA” la Poarta Sărutului. În ciuda celor minus 15 grade Celsius din termometre, imediat după focul de artificii de la miezul nopţii, tinerii din judeţele Gorj, Vâlcea, Timiş, Dâmboviţa, dar şi Braşov s-au adunat în Parcul Central, din Târgu Jiu, pentru a-şi uni destinele. Cuplurile au achitat o taxa de 400 de lei, iar ceremoniile au fost oficiate de primarul Florin Cârciumaru.  A murit în timp ce dansa! Tragedia s-a petrecut într-un restaurant din Iaşi, chiar pe ringul de dans. Un bărbat s-a prăbuşit în timp ce dansa sârba. Printre invitaţi s-a aflat şi o doctoriţă care a început imediat manevre de resuscitare, însă fără succes. Bărbatul făcuse infract.Crimă între cumnaţi! Un bărbat de 38 de ani, din comuna vasluiană Bogdăneşti, a fost ucis, cu doar câteva ore înainte de petrecerea de sfârşit de an, de către cumnatul său. Deranjat de o glumă pe care acesta ar fi făcut-o, criminalul a luat un cuţit şi i-a tăiat gâtul, de faţă cu celelalte rude aflate în casă. Omul a murit pe loc.

Rodica a dansat  cu soţul ei
Rodica a dansat cu soţul ei

Copiii născuţi de Revelion, la Cluj, vor fi consilieri de onoare, peste 18 ani. Cinci bebeluşi născuţi în primele ore ale noului an au primit un cadou inedit din partea primarului Emil Boc. E vorba despre 4 băieţi şi o fetiţă, care vor deveni consilieri de onoare pe probleme de tineret la Primăria Cluj, la vârsta de 18 ani.Cinci morţi găsiţi la o stână! Un bărbat şi soţia sa, ambii de 59 de ani, doi fii ai acestora, de 32 şi 40 de ani, precum şi un copil de şapte ani, au murit, intoxicaţi cu monoxid de carbon la o stână din Pogăneşti, Vaslui. Aceştia se încălzeau la o sobă de teracotă, dar astupaseră hornul, ceea ce a dus la asfixierea lor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
nava de croaziera foto pixabay
West Side Flower Fest 2 1 scaled jpg
crima sibiu jpg
parcul Buila Vanturarita jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Captură de ecran din 2024 05 19 la 10 10 00 png
rostariu regina maria jpg
ciocolata calda jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net