Ucigaşul cu Ferrari vrea iar la volan!

Ultima actualizare:
Adrian  Cocoană  a omorât  un om cu  maşina pe  trotuar
Adrian Cocoană a omorât un om cu maşina pe trotuar

Avea de executat 4 ani de închisoare, dar a fost eliberat după doar 2 ani şi două luni. Totul, pentru bună purtare în spatele gratiilor. Magistraţii nu au mai ţinut cont de faptul că, în urmă cu 5 ani, Adrian Cocoană (35 de ani) a gonit cu bolidul prin Timişoara, a ucis un tânăr nevinovat care mergea pe trotuar şi apoi a fugit.

Revoltă în familia lui Lucian Reja, tânărul omorât cu maşina, în 2008, de Adrian Cocoană. Oamenii şi-au pierdut băiatul şi nu au avut nici măcar satisfacţia de a-l vedea pe ucigaşul lui Lucian plătind pentru iresponsabilitatea lui.

Condamnat la 4 ani de închisoare, după ce s-a urcat cu Ferrari-ul său pe trotuar şi a ucis un tânăr din Timişoara, apoi a fugit de la locul accidentului, Adrian Iosif Cocoană a ispăşit două treimi din pedeapsă şi a cerut să fie eliberat condiţionat.

August 2008: După ce a omorât un tânăr, Cocoană a fugit de la locul accidentului

simeon stalpnicul png

În spatele gratiilor, bărbatul a avut un comportament exemplar şi i s-au luat în calcul şi lunile petrecute în arest preventiv, astfel că magistraţii i-au aprobat cererea să plece acasă. Cocoană a părăsit 

Penitenciarul Timişoara ieri după-amiază. El are permisul auto anulat, dar are dreptul să dea din nou examen peste un an.

19 august 2008: Adrian Cocoană îşi conducea bolidul Ferrari prin centrul Timişoarei, cu peste 100 de kilometri pe oră, conform expertizelor tehnice ulterioare. El a intrat într-o depăşire pe contrasens, a lovit un taxi şi apoi a ricoşat pe trotuar, unde l-a lovit mortal pe Lucian Reja şi a rănit-o pe prietena acestuia. A fugit şi s-a predat abia a doua zi. În 24 noiembrie 2011, medicul Adrian Cocoană a fost condamnat definitiv la 4 ani de închisoare cu executare.

Click! a relatat pe larg despre acest caz în ultimii ani


    Adrian  Cocoană  a omorât  un om cu  maşina pe  trotuar
Adrian Cocoană a omorât un om cu maşina pe trotuar

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net