Ucigașul polițistului Gheorghe Ionescu, trimis în judecată

Gheorghe Ionescu (44 de ani) a fost înmormântat cu onoruri militare jpeg
Gheorghe Ionescu a fost înmormântat cu onoruri militare (foto: Dorin Constanda)

Afeceristul turc Abdullah Ataș, care l-a accidentat mortal cu mașina pe polițistul de la Rutieră Gheorghe Ionescu, a fost trimis în judecată pentru omor calificat. El riscă închisoare pe viață fiindcă se afla sub influența băuturilor alcoolice în momentul când l-a luat pe capotă pe polițist și fiindcă a fugit de la locul accidentului.

Abdullah Ataș, supranumit „sultanul veiozelor”, are o misiune aproape imposibilă în fața judecătorilor. El va da piept cu acuzațiile grave formulate de procurori - omor calificat, conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului și fugă de la locul accidentului. Turcul riscă să stea după gratii pentru tot restul vieții lui, iar avocații săi fac eforturi pentru a obține  o pedeapsă cât mai mică pentru clientul lor. După ce inițial a refuzat să vorbească, Ataș a declarat că nu-și amintește nimic din ceea ce e acuzat că a făcut, dar că regretă cele întâmplate. Având în vedere probele de la dosar, turcul va avea nevoie de mai mult de atât pentru a obține clemență din partea instanței.

Omul pe care l-a ucis în noaptea de 2 spre 3 august era unul dintre cei mai respectați polițiști ai Brigăzii Rutiere din Capitală. Gheorghe Ionescu (44 de ani) era apreciat de colegi și de superiori pentru intransigența și corectitudinea lui. După ce a fost accidentat, Ionescu a stat în comă aproape trei săptămâni. La 21 august, polițistul s-a stins din viață la Spitalul Floreasca, iar două zile mai târziu a fost înmormântat cu onoruri militare în Cimitirul Ghencea Militar. Cu câteva zile înainte de deces, autoritățile medicale și familia pregăteau mutarea sa la o clinică privată din Israel. Plecarea a fost amânată din cauza stării grave în care se afla polițistul.  

image
Gheorghe Ionescu a fost înmormântat cu onoruri militare (foto: Dorin Constanda)
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
cub octavia geamanu marian ionescu png
zanni
Ruxi și cristi mitrea
img (3) jpg
tudor chirila 2 jpg
surpriza Sursă foto: Pixabay.com
BeFunky collage (26) jpg
Coloană de tancuri ucrainene în timpul unei ofensive în Ucraina AFP PHOTO / UKRAINIAN MINISTRY OF DEFENCE
elon musk foto profimedia
image
image
image
image
telefon volan jpeg
whatsapp  pixabay
calendar ortodox 2021 05 octombrie sf misail daniil turnu jpeg
pexels karolina grabowska 6919956 jpg
belly gdec03de07 1920 jpg
beach 1867017 1920 (1) jpg