Uite cum arată căruța”tunată”. Un buzoian și-a montat pe atelaj radio, scaune de autobuz, stopuri, lumini de semnalizare, claxon

image
Nea Țâru, iapa Doina și căruța tunatăFoto: stiridebuzau.ro

Inventivitatea românului se cunoaște și prin transformarea unor lucruri ciudate. Un buzoian și-a ”tunat”căruța transfomând-o într-un atelaj de lux. Autorul este nea` Nicu Țâru, un fost șofer de autobuz, acum pensionar și căruțaș de fițe.

Potrivit stiridebuzau.ro, în localitatea buzoiană Padina considerată patria căruțelor, toată lumea știe cine este Nicu Țâru și cum arată căruța lui de lux.

Cum arată căruța full option din Buzău

Căruța lui nea` Țâru are stopuri, lumini de semnalizare, claxon și aparat de radio, toate alimentate de la un acumulator auto. Scaunele sunt și ele confortabile, exact ca într-un microbuz, de unde au și fost luate. Ciudatul vehicul are doar un cal putere la propriu, iapa Doina. Nea Țâru spune că nu este un cal ca toți caii ci unul deosebit, ca în povești și așa este și tratat. Iapa Doina beneficiază de hamuri speciale făcute pe comandă. Proprietarul căruței de lux are 70 de ani și locuiește în Padina, comună de la granița cu Ialomița, unde caii sunt nelipsiți din gospodării.”În fiecare lună investesc. Eu am opt milioane pensie și pe toți îi bag în căruță. Iau vopsele, unsoare, rulmenți, pentru că trebuie să meargă ușor. O împing cu o mână, așa de bine merge și nu simte nici calul că trage de ea”, a declarat mândru căruțașul din Padina pentru sursa citată.

Citiți și

Un ţăran din Sâmbureni şi-a pus GPS şi senzori de parcare la căruţă - VIDEO

Calul speriat de maşini s-a desprins de căruţă

anamaria ferentz jpeg
credinciosi
BeFunky collage (38) jpg
image png
image png
regina letizia (5) jpg
BeFunky collage (39) jpg
jojo vacanta culinara jpeg
image
image
image
image
iphone usb c
image png
carrie si boris johnson
regina letizia (5) jpg
colaj editare foto 2 jpg
florin citu 1 840x500 jpeg