Un bărbat a evadat de sub escortă pe Aeroportul Otopeni

Ultima actualizare:

Fugarul se întorcea Viena şi se îndrepta spre Deva. Potrivit reprezentanţilor Poliţiei de Frontieră, fugarul, Ştefan S., în vârstă de 59 de ani, a fost depistat, aseară, în jurul orei 18.00, încercând să treacă de filtrele de pe aeroportul Henri Coandă. El coborâse dintr-un avion din direcţia Viena.

"Cu ocazia controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul era urmărit general, pe numele lui fiind emis, de judecătoria Deva, mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat la 3 ani şi 6 luni închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de furt. Ca urmare a celor constatate persoana în cauză a fost introdusă în camera de triere şi reţinere administrativă, urmând a fi predat unei echipe operative a poliţiei", se arată într-un comunicat al Poliţiei de Frontieră.

Azi-dimineaţă, în jurul orei 7, în timp ce era însoţit de un poliţist de frontieră pentru efectuarea formalităţilor de predare în vederea punerii în executare a mandatului, profitând de neatenţia lucrătorului şi de aglomeraţia din aeroport, bărbatul a fugit.

"În mod operativ, au fost dispuse măsurile specifice în astfel de cazuri pentru identificarea şi reţinerea celui în cauză. Totodată, conducerea Poliţiei de Frontieră a dispus cercetarea evenimentului, în regim de urgenţă, în vederea stabilirii împrejurărilor producerii faptei şi preîntâmpinării unor astfel de incidente, la finalizarea anchetei urmând a fi dispuse măsurile legale", mai spun reprezentanţii Poliţiei de Frontieră, informează Adevărul.

Potrivit reprezenţatilor Aeroportului Otopeni, activitatea pe aeroport şi traficul călătorilor nu a fost afectate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Captură de ecran din 2024 05 19 la 10 10 00 png
rostariu regina maria jpg
ciocolata calda jpg
vilnius profimedia jpg
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net