Un bărbat de 67 de ani din Sălaj a stat 7 ore căţărat într-un copac, de teama unui urs

urs 0 jpeg
Foto: adevarul.ro

A mers la cules de ciuperci în pădure și a dat nas în nas cu ursul. De frica animalului, bărbatul de 67 de ani s-a suit într-un copac și a stat acolo vreo 7 ore, până a fost găsit de echipele de căutare, alertate de soția sa.

Este pățania unui bărbat în vârstă de 67 de ani din Jibou, județul Sălaj, . Miercuri, acesta a plecat în pădure la cules de ciuperci. Numai că, la un moment dat, a văzut un urs apropiindu-se de el și, de frică, s-a urcat într-un copac.

„La data de 16 iunie, ora 23:40, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Sălaj a fost sesizat prin 112, de către un bărbat, din Jibou, cu privire la faptul că, tatăl acestuia, în vârstă de 67 de ani, a plecat de la domiciliu, în jurul orei 12:00, la cules de ciuperci şi nu a mai revenit. Acesta a mai relatat faptul că, a încercat, începând de la ora 18:00, să-l contacteze telefonic, însă nu răspunde”, se arată în comunicatul IPJ Sălaj, citat de adevarul.ro

Bărbatul a fost găsit într-un copac    

Imediat, în căutarea bărbatului au plecat mai multe echipe formate din poliţişti, jandarmi, pompieri, personal silvic şi voluntari care au scotocit în pădurea din zona localităţii Rona. Abia joi dimineața, la ora 01.26, bărbatul a fost găsit de către o echipă de căutare în pădure, în zona bazinelor de apă din localitatea Rona, urcat într-un copac.

„După ce a fost coborât, bărbatul a relatat echipelor de căutare faptul că, în timp ce căuta ciuperci, în jurul orei 18.00, a văzut un urs şi, de frică, s-a urcat într-un copac, unde a rămas până a auzit strigătele echipelor de căutare”, mai spun polițiștii. Din fericire, aventura bărbatului s-a sfârșit cu bine, acesta nesuferind leziuni. 

Citește și: 

Harghita: Trei urși au ajuns printre oameni, în numai o oră

Prindeți ursul ucigaș din Suceava! Intr-o singură noapte a ucis trei animale si a rănit grav alte două

cub florin zamfirescu png
cub anca androne png
marilyn monroe
Rica Raducanu, Facebook jpg
Robbie Williams Spice Girls
cub bromania png
ajutor incalzire bani calorifer jpeg
mugur mihaescu jpg
Becuri
Ioan-Marcel Boloș FOTO gov.ro
image
image
image
image
Declic Ministrul Mediului
ajutor incalzire bani calorifer jpeg
calendar ortodox 2022 02 octombrie Sfinții Mucenici Ciprian și Iustina png
telefon mobil jpg
Referendum in zonele ocupate de rusi in Ucraina FOTO Profimedia (5) jpg
calorifer foto shutterstock 1523338310 jpg