Un bărbat din Argeș a fost arestat după ce și-a terorizat iubita telefonic. A sunat-o de 1000 de ori să o amenințe

Ultima actualizare:

    Terorizată de concubin, femeia ajunsese să se teamă să iasă din casă
Terorizată de concubin, femeia ajunsese să se teamă să iasă din casă

Ce mai fac bărbații când se supără pe iubite! Un piteştean în vârstă de 41 de ani a fost acuzat de hărţuire şi ameninţare după ce a apelat fosta concubină, pe mobil, în decursul a două luni, de peste 1.000 de ori!

Scandalul dintre Daniel Ionel D. și Mihaela a durat luni de zile, timp în care femeia a oscilat între a scăpa de amenințările și violențele iubitului pe cale legală sau a mai da o șansă bărbatului.

Femeia a fost sechestrată și bătută dar și-a iertat iubitul

În luna iunie, în timpul unei crize de gelozie bărbatul şi-a lovit fosta concubină şi folosind forţa i-a furat telefonul mobil pentru a-i verifica convorbirile şi mesajele relatează curier.ro. Când femeia a vrut să plece, nu a fost lăsată de bărbat. Femeia nu a mai suportat și a anunțat poliția. Daniel Ionel a fost reţinut pe data de 19 iunie, pentru 24 de ore de către polițiști, fiind acuzat de săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie, lipsire de libertate în mod ilegal și loviri sau alte violențe. La scurt timp după acţiunea poliţiştilor, victima și-a retras plângerea cu privire la săvârșirea infracțiunii de lovire. Având în vedere celelate acuzaţii grave, polițiștii de investigații criminale au finalizat cercetările și au înaintat dosarul cu propunere de trimitere în judecată, pentru săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie și lipsire de libertate în mod ilegal. În acest dosar, bărbatul nu poate fi tras la răspundere şi pentru faptul că a bătut-o.

Bărbatul a continuat să terorizeze femeia

Din luna septembrie Daniel Ionel D. a început iar să o hărţuiască pe fosta concubină. O urmărea acasă, la serviciu, pe stradă. O suna necontenit, iar când femeia îi spunea să o lase în pace, trecea la ameninţări. Astfel în perioada septembrie-octombrie acesta a apelat-o de peste 1.000 de ori, terorizând-o. O ameninţa şi o înjura aducând-o într-o stare de teroare, ajungând să-i fie frică să mai iasă din casă. Speriată aceasta a apelat, din nou, la poliţişti în cursul zilei de 13 octombrie, reclamând că atât pe data de 10 octombrie cât şi pe 12 octombrie, fostul partener a sunat-o şi a ameninţat-o cu moartea. Oamenii legii au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva celui în cauză, valabil pe 5 zile. În tot acest timp, a stat cuminte dar după ce au trecut cele 5 zile, a revenit cu apelurile exasperante. Ca urmare a celor relatate, marţi, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Pitești l-au reținut pentru 24 de ore, pe Daniel Ionel D. bănuit de săvârșirea infracțiunilor de hărțuire și amenințare. Ieri acesta a fost dus în faţa instanţei cu propunerea de arestare preventivă. Judecătorii au dispus împotriva bărbatului măsura arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile. Are interdicţia de a lua legătura în vreun fel cu fosta concubină. 

Ce trebuie să faceți în cazurile de violență domestică

”Conștientizați ce vi se întâmplă și nu acceptați situația ca pe o stare de normalitate; Sesizaţi Poliția, sub orice formă o puteți face; Dacă vă simțiți în pericol din partea agresorului, solicitați polițistului să vă ajute și să elibereze un ordin provizoriu de protecție, cu toate implicațiile juridice ce decurg de aici; Cereți ajutorul organizațiilor care oferă consiliere, sprijin, adăpost, etc.; Nu vă retrageți plângerea!”, a cerut Mădălina Epure, purtător de cuvânt al IPJ Argeş conform sursei citate.

Citiți și

Bătută frecvent de soț, nu are curajul să îl părăsească. Cazurile de violenţă în familie, mai frecvente de sărbători

Înfiorător! Femeie ucisă cu sălbăticie de soţul beat. A tăiat-o cu o coasă

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
Impozit - calcule - facturi - FOTO Shutterstock
carmen harra jpg
bell pepper 569070 1280 jpg
femei celebre iubiri jpg
virbanc 1280x720 jpg
Traditii de Florii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net