Un bărbat din Găeşti și-a pus ștreangul de gât, live pe Facebook. Cum a fost salvat

Ultima actualizare:

    Bărbatul a încercat să se spânzure de un copac, însă creanga s-a rupt și a fost salvat Foto: Arhivă
Bărbatul a încercat să se spânzure de un copac, însă creanga s-a rupt și a fost salvat Foto: Arhivă

Un bărbat în vârstă de 51 de ani a vrut să se spânzure de un copac, filmând în direct, pe Facebook. Din fericire, nu și-a putut duce planul la bun sfârșit, pentru că creanga s-a rupt sub greutatea sa. Un membru al familiei a reușit să ajungă la timp și să-l salveze.

Tot Găeștiul vorbește despre incidentul de joi după-amiază, când bărbatul de 51 de ani, angajat la compania Arctic, a vrut să îşi pună capăt zilelor şi chiar ar fi reușit dacă familia nu ar fi intervenit la timp. Faptul că a făcut live pe Facebook în timp ce se pregătea pentru spânzurătoare i-a salvat viața. 

Se pare că bărbatul le-a spus toată ziua colegilor că va merge acasă să se spânzure, dar nimeni nu a crezut că își va duce cu adevărat planul la bun sfârșit. Totuși, ajuns la domiciliu, acesta a început să-și punp planul în aplicare şi a ţinut morţiş ca toţi prietenii săi virtuali să vadă acest lucru. 

Creanga s-a rupt, iar bărbatul a fost salvat  

Astfel, a legat o sfoară de creanga unui copac şi a filmat toată „operaţiunea”, scrie adevarul.ro. Din fericire, familia a fost alertată la timp, iar fratele lui a reuşit să intervină. Bărbatul a fost găsit pe jos, aproape sufocat, deoarece creanga de care se spânzurase a cedat sub greutatea lui. A fost dus de urgenţă la spital unde a primit îngrijiri. 

În prezent este atent supravegheat de personalul medical. Se pare că a avut probleme în familie, care l-au determinat să recurgă la gestul extrem.  

Citește și: 

A vrut să se sinucidă pe Facebook! Şofer român, cu peste 170 km/h, izbeşte violent un TIR

Mama tânărului care și-a filmat sinuciderea a vrut să-l oprească. Mesajul femeii

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net