Un bărbat și-a luat ostatic copilul de 5 ani și amenință că îl omoară, după ce și-a agresat soția și a dat-o afară. Poliția a solicitat un lunetist

Un bărbat din Chiajna, judeţul Ilfov, s-a baricadat în locuinţă cu fiul său de 5 ani, după ce şi-a agresat soţia şi a alungat-o. Acesta amenință că își va omorî copilul și că are mai multe butelii cu gaz pe care le va arunca în aer. În aceste clipe, la fața locului sunt mai multe echipaje de poliție care încearcă să scoată de acolo minorul în siguranță. Poliția ar fi solicitat un lunetist.

Poliția a ajuns la locuința din Chiajna Foto: Shutterstock
Poliția a ajuns la locuința din Chiajna Foto: Shutterstock

Bărbatul s-a baricadat cu fiul său de 5 ani 

În momentul în care primii agenți au ajuns la locuința acestora, bărbatul a amenințat câ îl va ucide pe copil și apoi că se va sinucide.

La casa acestora, au ajuns zeci de polițiști, ofițeri de la trupele speciale și negociatori care încearcă să-l facă pe bărbat să-l elibereze pe copil.

Bărbatul și-a agresat fizic soția

,,La data de 4 mai 2023, IPJ Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că a fost agresată fizic de către soţ şi alungată din locuinţă. Bărbatul s-a baricadat în locuinţă, împreună cu fiul său minor, de 5 ani", a transmis, joi seară, Poliţia Română.

Reprezentanții Poliției au precizat că la faţa locului s-au deplasat ofițeri din Ilfov, luptătorii SIAS-IGPR, precum şi o echipaje din cadrul ISU.

,,Până în prezent, bărbatul nu are solicitări. Activităţile sunt în derulare, iar principalul nostru obiectiv îl reprezintă siguranţa minorului", a mai transmis sursa citată.

Românca și fiul ei au fost ținuți ostatici de fostul soț

Scenele desprinse parcă dintr-un film au avut loc în vara anului trecut, la orele serii. Alarma a fost dată chiar de românca în vârstă de 43 de ani.

Aceasta a povestit că fostul soț, de care divorțase cu doar trei zile înainte de incident, i-a stropit complet autoturismul cu benzină și a pătruns în casa ei, după ce a sunat la interfon cu mare insistență.

Îngrozită, românca abia a avut timp să sune la 112 când individul în vârstă de 40 de ani a reușit să se urce pe balconul casei de la etajul 1 al apartamentului. Acesta avea cu el un cuțit de bucătărie și a început să o amenințe, obligând-o să se așeze pe canapea împreună cu fiul lor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
kate william profimedia 0764084002 jpg
image
image
image
image
image
image
cimitir ecologic1 jpg
zbor1 jpg
mona lisa gioconda leonardo da vinci foto afp jpg
eliza petrachescu captura video jpg
Jogging miscare sport exercitii FOTO Shutterstock jpg
Alegeri 2024  buletin vot FOTO Mediafax jpeg
WhatsApp Image 2024 04 30 at 19 30 18 jpeg
tiramisu pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net