Un ieșean care curăţă fântâni arteziene şi-a donat încălţările şi ultimii bani unui bătrân ieşit din spital

Ultima actualizare:

    Gelu Pohoaţă a ajutat un bătrân aflat în suferință FOTO: bzi.ro
Gelu Pohoaţă a ajutat un bătrân aflat în suferință FOTO: bzi.ro

Un om cu suflet mare! Cel puțin asta se poate spune despre un ieșean care și-a dat sandalele din picioare și ultimii bani din buzunare pentru un bătrân aflat în suferință.

Este un om simplu, dar cu o inimă cât un ocean. Nu are mari resurse financiare, dar când vede un seamăn mai necăjit decât el, îl ajută fără să clipească. Gelu Pohoaţă este angajat al SC Servicii Publice Iaşi și se ocupă de curățarea fântânilor arteziene din oraș. Era în timpul serviciului când a văzut într-un parc, așezat pe o bancă, un bătrân desculț, aflat în suferință.

„Am simțit că are nevoie”

Ieșeanul nu a stat nici o clipă pe gânduri și s-a dus glonț către bătrân. I-a dat ultimii bani din buzunar şi l-a încălţat cu sandalele lui. „Nu am făcut acest lucru pentru faimă, nu am vrut să apar pe internet. Eu nici nu ştiu să folosesc internetul. Curăţam fântâna asta aici, în Piaţa Unirii, când l-am văzut că venea pe scări de la spital. Era un bătrân care abia mergea în cârje şi era bandajat la un picior. Se vedea că era foarte îngrijit şi era singur. M-am uitat mult după el şi l-am văzut că era şi desculţ. Am observat că s-a aşezat pe o bancă, era foarte obosit. Am luat pentru câteva minute o pauză şi am mers să văd ce e cu el. Primul lucru care l-am întrebat când am ajuns la el, l-am întrebat dacă vrea sandalele mele şi mi-a spus că da. Am simţit că are nevoie. M-am descălţat şi l-am încălţat pe el, s-a bucurat. Mai aveam câţiva bani mărunţi în buzunar şi i-am dat şi pe ăia. Regret foarte mult că, după ce i-am dat papucii, am plecat repede să îi iau şi ceva de mâncare şi, când m-am întors, nu mai era. Nu am apucat să vorbesc cu el”, a declarat Gelu Pohoaţă, angajat Servicii Publice, pentru bzi.ro. 


    Gelu Pohoaţă (66 ani) curăță fântânile arteziene din Iași FOTO: bzi.ro
Gelu Pohoaţă (66 ani) curăță fântânile arteziene din Iași FOTO: bzi.ro

Gelu Pohoaţă are 66 de ani, este electrician de meserie, dar lucrează în cadrul SC Servicii Publice SA Iaşi din anul 2003. Se ocupă de îngrijirea şi curăţarea tuturor fântânilor arteziene din oraş.

Citește și: 

E om de afaceri, dar cerşeşte pentru săraci

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
plase de umbrire solutia protejare   legume   foto alina mitran (3) jpeg
image
image
image
image
image
image
portofel cu bani pixabay jpg
pana de curent jpeg
gentiana planta freepik jpg
iluzie jpg
recolta castraveti 1540x866 jpg
ceo google ciolacu jpg
giulia farnese colaj captura video jpg
trump 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net