Un român, gazda celui mai lung talk-show din lume. A intrat în Cartea Recordurilor


    Alexandru Răducanu a intrat în Cartea Recordurilorfoto: captură video
Alexandru Răducanu a intrat în Cartea Recordurilorfoto: captură video

Cel mai lung talk-show din lume aparține, de câteva zile, unui jurnalist român. Alexandru Răducanu, fondatorul postului de televiziune Canal 33, a intrat în Cartea Recordurilor Guinness, stabilind un nou record mondial pentru „Cel mai lung talk-show din lume”.

El a stat live timp de 72 de ore și 18 minute de emisie neîntreruptă. Precedentul record era de 62 de ore si 12 minute și aparținea unei televiziuni din India. Recordul mondial al postului românesc de televiziune a fost validat și certificat de către Guinness World of Records la 6 aprilie. Încercarea propriu zisă de record mondial a început sâmbătâ, 14 martie, la ora 8.00, și s-a terminat în dimineața zilei de marți, 17 martie, la ora 9.00, la doar câteva ore după instalarea oficială a stării de urgență în România, ca urmare a pandemiei cu care se luptă azi o lume întreagă. 

De altfel, așa cum a mărturisit însuși Alexandru Răducanu joi, 9 aprilie, în cadrul emisunii de la „Contează pe Click!”, amenințarea cu instalarea situației de urgență i-a dat ușor planurile peste cap, fiindcă o serie de invitați nu au mai ajuns în studioul de televiziune, unde se desfășura maratonul, ci au intrat prin skype, așa cum ne-am obișnuit deja să-i urmărim pe cei invitați în prezent la diverse alte televiziuni.

Eroul nostru nu a închis un ochi preț de patru zile și patru nopți, fiindcă nu a putut dormi, din cauza emoțiilor, nici în seara anterioară începerii demersului său. „Apoi, am sfârșit prin a dormi neîntors 12 ore, pentru ca după alte 24 de ore să mă întorc la serviciu. E pentru mine o onoare să fi stabilit acest record, dar cred că întreagă noastră presă trebuie să se bucure de el”, ne-a mai spus Alexandru Răducanu.

Postul de televiziune Canal 33 se află în grila marilor operatori de cablu, Digi, Telekom și Vodafone, dar poate fi urmărit și în mediul online.  

zodia singura de sarbatori jpg
cub cristina spatar png
Nicolae si Elena Ceausescu jpg
FotoJet jpg
shutterstock 2211785457 jpg
accident brasov
Parcare cu panouri solare FOTO Shutterstock
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
bani plati stare de urgenta jpeg
regele mihai si regina ana jpg
Parcare cu panouri solare FOTO Shutterstock
Tăierea porcului de Crăciun. Sursă foto: Pixabay
foto schengen jpg
romania 2148580 1920 jpg