Un tren cu 100 de pasageri a luat foc în Teleorman

image
Un tren cu 100 de pasageri a luat foc în Teleorman

Traficul feroviar a fost oprit pe magistrala 900, în stația Măldăeni, după ce un tren ce aparține de CFR a luat foc marți după-amiază, 26 noiembrie, în județul Teleorman.

Alertă într-o gară din județul Teleorman, Un tren al CFR care circula pe ruta București – Târgu Jiu a luat foc marți în județul Teleorman, iar în urma incidentului traficul feroviar a fost oprit pe magistrala 900, în stația Măldăeni.

În trenul format din cinci vagoane se aflau 100 de călători atunci când a izbucnit incendiul, la ultimele două vagoane. Pasagerii au fost mutați în primele trei vagoane, iar cele afectate de flăcări au fost decuplate de la garnitură. Călătorii au fost cei care au sesizat fumul gros și au dat alarma. Mai multe autospeciale de stingere au fost trimise în zonă. Din primele informații, nu au fost persoane rănite și deocamdată nu este cunoscută cauza incendiului. O persoană a fost însă intoxicată cu fum, chiar dacă restul oamenilor au reușit să se evacueze la timp.

image
Un tren cu 100 de pasageri a luat foc în Teleorman

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul feroviar este oprit pe magistrala 900, la intrare în stația CF Măldăeni, județul Teleorman, după ce la nivelul unui tren de călători, cu 100 de persoane la bord, compus din cinci vagoane, care circulă pe relația București –Târgu Jiu, a izbucnit un incediu la ultimele două vagoane.

Călătorii au fost transbordați în primele trei vagoane, acestea fiind decuplate de ultimele două care au luat foc. Evenimentul nu s-a soldat cu victime. În acest moment, pompierii acționează pentru lichidarea incendiului”, se arată într-un comunicat. 

andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
Merisoreanu si Ionela Prodan
teo trandafir jpg
BeFunky collage (28) jpg
viorel lis si oana lis
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg
Alice Peneacă  (bust natural)  Fotomodelul are probabil  cei mai frumoşi sâni  din showbiz, iar marile  firme de lenjerie intimă  se bat pe ea  Alice are  contract cu Guess jpeg
traian basescu
Rareş Bogdan .  FOTO Mediafax
image
image
image
image
Medicamente pentru Ucraina
must (pixabay)
patriarhul daniel bor biserica ortodoxa romana
calendar ortodox 2021 06 octombrie toma de gabriel toma chituc jpeg
NASA (sursa FOTO captura video CNET Highlights)
ffsdf jpg