Unde ne distrăm de Ziua Îndrăgostiţilor

Ultima actualizare:

    Trupe şi solişti de top dau lovitura cu concerte speciale de «Valentine’s Day»
Trupe şi solişti de top dau lovitura cu concerte speciale de «Valentine’s Day»

14 februarie, de Ziua Îndrăgostiţilor, vedetele autohtone îşi umplu buzunarele cu mii de euro din concerte explozive atât în Bucureşti, cât şi în ţară. Holograf, Direcţia 5, Leo Iorga, Maria Buză, Randi sau Paula Seling cântă pentru îndrăgostiţii de pretutindeni.

Chiar de ziua „Ziua îndrăgostiţilor” cele mai îndrăgite trupe şi vedete cântă pentru fanii lor atât în Bucureşti, cât şi în ţară.Trupa Holograf revine cu un super concert pe anul 2018, care se numeşte „Best Ballades”. Acesta va avea loc miercuri la Sala Palatului din Bucureşti, de la ora 20.00. Biletele au preţuri cuprinse între 68 şi 143 de lei. Dan Bitman, solistul trupei, va cânta multe dintre piesele lansate până acum şi vă mai spunem că vor avea foarte mulţi invitaţi speciali, printre care şi Doina Spătaru, saxofonista de la „Vocea României”.

Surprize vom avea şi de la Direcţia 5, care după ce au susţinut ieri seară un concert la Teatrul Naţional din Bucureşti, mai au câteva surprize. Pentru că membrii trupei şi-au dorit să celebreze iubirea împreună cu publicul din toate colţurile ţării, Direcţia 5 pune acest spectacol de la TNB şi pe scena de la Filarmonica Banatul, din Timişoara (Sala Capitol), pe data de 14 februarie. A doua zi, pe 15 februarie, vor cânta la Teatrul de Artă din Deva, iar vineri, pe 16 februarie, la Centrul Cultural Reduta din Braşov.Şi tot de “Sfântul Valentin” vor cânta, la Berăria H, Paula Seling, pe 13 februarie (intrarea, 20 de lei), iar simpaticul Randi va susţine tot acolo un concert pe 14 februarie (intrarea, 35-79 lei).Cu siguranţă că Randi va avea şi invitaţi speciali, mai ales că are o mulţime de colaborări muzicale cu vedete de la “X-Factor” precum Jo sau Nadir. Biletele se achiziţionează de la intrarea Berăriei H.Leo Iorga merge în turneu cu trupa Pacifica de Ziua Îndrăgostiţilor. Turneul lor va începe miercuri la Bucureşti la ”Old School”, continuă la Braşov a doua zi, pe 15 februarie, la ”Roata Norocului”, 16 februarie - Sibiu, în ”Troubadur”, 18 februarie - Râmnicu Vâlcea în ”Aby Stage Bar”, apoi pe 22 februarie - în Lugoj la ”Teatrul Municipal” din localitate, 23 februarie - Timişoara la ”Reflektor” şi de Dragobete, pe 24 februarie - la Arad în ”Flex”. Biletul costă 30 de lei.

simeon stalpnicul png

Şi Maria Buză a pregătit un program special de Ziua Îndrăgostiţilor în propriul restaurant ”La Vioara roşie”, alături de taraful soţului ei, George Pătraşcu, Alexandra Căpitanu şi Irinel Mitroiu. Trei zile de romantism, 14, 15 şi 16 februarie, în care, Maria Buză cântă de la ora 20.00 pentru toţi cei care iubesc. Intrarea costă 35 de lei plus consumaţia.

simeon stalpnicul png

3 Sud Est vă invită să depănaţi «Amintirile»


    Viorel Şipoş, Laurenţiu Duţă şi Mihai Budeanu frângeau inimile adolescentelor acum 20 de aniFoto: Facebook / 3 Sud Est
Viorel Şipoş, Laurenţiu Duţă şi Mihai Budeanu frângeau inimile adolescentelor acum 20 de aniFoto: Facebook / 3 Sud Est

De “Valentine’s Day”, cântări live vor fi în multe oraşe din ţară, iar îndrăgostiţii se grăbesc să cumpere ultimele bilete.La Oradea, “Regii muzicii dance” de la începutul anilor 2000, adică Laurenţiu Duţă, Viorel Şipoş şi Mihai Budeanu, cunoscuţi drept 3 Sud Est, vor susţine mâine două concerte: unul la Bistro Blues Caffe (19.00) şi unul la Grand Palace (20.30). La primul dintre concerte, biletul este 85 de lei (include CD şi meniu), la al doilea - biletele sunt epuizate. Din repertoriu nu vor lipsi faimoasele piese “Amintirile” şi “Ai plecat”.Restaurantul “Sara Events” din Timişoara va găzdui mâine un concert al trupei Proconsul, de la ora 20.00, într-o atmosferă romantică. Un bilet costă 75 de lei. Şi Direcţia 5 sărbătoreşte Ziua Îndrăgostiţilor în oraşul de pe Bega. Trupa basistului Marian Ionescu va cânta la Filarmonica Banatul, începând cu ora 20.00. Mai sunt bilete de 55 şi de 130 de lei.La Cluj, Paula Rad, absolventă a Academiei de Muzică „Gheorghe Dima” şi finalistă la emisiunea - concurs „Românii au talent”, va cânta în restaurantul “Casa Vega”, de la ora 20.00. Solista va fi acompaniată de Sergio Juarez din Guatemala. Biletul costă 65 de lei (cină inclusă). Tot în capitala Ardealului, la “Form Space”, formaţia Ţapinarii va susţine un concert „Anti Valentine’s Day”. Adică o alternativă la “muzica siropoasă, la inimioarele de pluş false, la sclipiciul pentru fetiţe şi tricourile roz de băieţei. Nu este nici pe departe un concert împotriva dragostei. Este un concert alternativ, destinat persoanelor sincere, fie că sunt sau nu într-o relaţie”, explică Ţapinarii. Costul unui bilet este numai 20 de lei.

image
image
image
image
image
image
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net