Unde trebuie să mergi dacă vrei să-i aduci un ultim omagiu lui Marin Moraru


    Marin Moraru a murit la 79 de aniFoto: TNB
Marin Moraru a murit la 79 de aniFoto: TNB

Marin Moraru a murit duminică, 21 august, la Spitalul Elias din București, unde era internat din 10 august. Marele actor a pierdut lupta cu o boală necruțătoare de care suferea de ceva timp. Decesul a survenit în urma unui stop cardio-respirator.

Cel care a slujit lumea filmului și teatrului din România timp de șase decenii a fost deplâns de colegii de breaslă, dar și oamenii obișnuiți îi pot aduce un ultim omagiu. Teatrul Național din București a anunțat unde cei interesați să depună o floare sau să-și ia rămas bun de la Marin Moraru o pot face. 

Marți, 23 august, în jurul orei 17.00, trupul neînsuflețit al marelui actor va fi depus la biserica Sfântul Gheorghe, iar miercuri, 24 august, între orele 10-13. publicul poate merge în foaierul Sălii Mari a Teatrului Național. Înmormântarea are loc miercuri, în jurul prânzului, la Cimitirul Bellu.

Anunțul decesului lui Marin Moraru a fost făcut de directorul medical Dana Safta de la Spitalul Elias, în direct la Antena 3: "Avea o suferință grea și necruțătoare, cu un debut la începutul acestui an. Marele actor a trăit extrem de modest, nu i-a plăcut niciodată să fie mediatizat. Rugămintea familiei este să ne purtăm cu discreție în urma acestei suferințe".

FotoJet (3) jpg
cub horoscop iertare png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (2) jpg
Terminator jpg
femeie frig casa jpeg
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg
femeie frig casa jpeg
Terminator jpg
Bryan Johnson jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
Ivona Nenu jpg