UPDATE Femeia care ameninţa că se aruncă de la etajul 13 a fost salvată

UPDATE ORA 16.18. Melania Anghel a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul de Boli Psihice "Alexandru Obregia".

UPDATE ORA 15.38. Negociatorii au reuşit să o tragă în balcon pe Melania Anghel, după ce opt ore a stat agăţată de balustradă. Mai întâi, aceştia au prins-o de mână, după care au luat-o în braţe şi au trecut-o peste balustradă.

UPDATE ORA 15.32. Nicoleta Luciu, sosită la faţa locului, întrucât locuieşte în acelaşi complex rezidenţial, a spus că e şocată de gestul femeii. "Eu locuiesc la etajul 16 şi mi-e frică de mor când mă uit în jos. Nu ştiu cum poate să stea în picioarele goale agăţată de balcon? Şi de ce să faci aşa ceva pentru un bărbat?! Sunt atâţia bărbaţi în lumea asta!", ne-a declarat vedeta.

UPDATE ORA 13.32. Negociatorul încearcă, în aceste momente, s-o agaţe pe femeie cu un ham. Se pare că, înainte, a reuşit să-i administreze un calmant.

UPDATE ORA 12.47. Se pare că iubitul femeii este de origine olandeză. Azi dimineaţă, acesta ar fi trebuit să plece la Geneva şi nu a vrut s-o ia şi pe iubita lui. Atunci, ar fi izbucnit cearta dintre cei doi.

UPDATE 11.20. Poliţiştii eliberează zona din jurul blocului. Pietonii nu mai sunt lăsaţi să treacă pe acolo.

UPDATE 11.12. Melania Anghel, care se pare că are probleme psihice, s-ar fi certat cu iubitul ei şi, în urma disputei, a decis să se arunce de la etaj.

Incidentul se petrece în blocul în care locuiesc Nicoleta Luciu şi Florin Piersic junior.

De aproximativ trei ore, la faţa locului se află un negociator care încearcă să o convingă pe femeie să renunţe la sinucidere. De asemenea, acolo sunt mai mulţi poliţişti şi pompieri.

Femeia a trecut în partea exterioară a balconului, apoi a coborât de la etajul 14 la etajul 13 şi se ţine de balustradă.

cub theo rose png
sarah anamaria prodan jpg
claudia patrascanu copii png
Kate Middleton (3) jpg
Kate Middleton
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
8 kanye west shutterstock 477795043 jpg jpeg
Giorgia Meloni FOTO EPA-EFE
Desktop Acer Predator Orion 7000 jpg
image
image
image
image
8 salariu marian godina 5 jpg jpeg
calendar ortodox 2021 07 octombrie serghie si vah jpeg
Kate Middleton
pxclimateaction 4168906 1920 jpg
elena udrea adrian alexandrov jpeg
police gb15dc8736 1920 jpg