USR + AUR dau jos Guvernul Cîțu? Și PSD pregătește o moțiune de cenzură


    USR-PLUS, AUR și PSD s-ar putea alia împotriva Guvernului Cîțu
USR-PLUS, AUR și PSD s-ar putea alia împotriva Guvernului Cîțu

Pe surse citate de Digi 24: USR ar putea depune moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu bazându-se pe voturile celor de la AUR. Pe de altă parte, Sorin Grindeanu, prim-vicepreședintele PSD, a anunțat că și social democrații cer „capul lui Moțoc” și vor prezenta în acest sens un text al propriei lor moțiuni.

Sorin Grindeanu, prim-vicepreședintele PSD, a anunțat că azi va prezenta textul moţiunii de cenzură împotriva lui Florin Cîțu, text pe care îl va pune la dispoziția tuturor spre a fi semnat. Este o invitației pentru USR PLUS care a anunțat că intenționează să ceară demiterea premierului în contextul scandalului izbucnit, miercuri, în Coaliție pe marginea proiectului „Anghel Saligny”

Grindeanu: „ Cine vrea ca acest Guvern să pice, va semna moţinea PSD”

Prim-vicepreşedintele PSD, deputatul Sorin Grindeanu, a afirmat, joi, că PSD este singurul partid care are numărul suficient de parlamentari pentru a iniţia o moţiune de cenzură. ”Cine vrea ca acest Guvern să pice, va semna moţinea PSD, restul sunt poveşti”, a afirmat Grindeanu. ”Astăzi, PSD va prezenta textul moţiunii de cenzură pe care îl şi punem la dispoziţia parlamentarilor pentru a o semna. Cine vrea ca acest Guvern să pice, va semna moţiunea PSD. Restul sunt poveşti. Contezi doar dacă semnezi. Dacă nu, faci balet”, a declarat Sorin Grindeanu, într-o conferinţă de presă susţinută joi la sediul partidului.

PSD invită USR să-l demită împreună pe Florin Cîțu

Grindeanu a precizat că PSD este singurul partid care are suficienţi parlamentari pentru a iniţia o moţiune de cenzură, iar USR ar trebui să semneze moţiunea PSD. 

”USR e parte a problemei, nu a soluţiei. USR, dacă vrea cu adevărat să pice acest Guvern, va semna moţiunea PSD”, a mai declarat Grindeanu.  Acesta susţine că şi USR este ”vinovat” de situaţia în care România se află astăzi.  ”Este importantă legitimitatea, nu doar pentru noi, ci pentru români”, a mai afirmat Grindeanu. 

FotoJet (1) jpg
horoscop zilnic 16 februarie jpeg
cub anamaria prodan png
cub amal george cooney png
concediu ingrijirea copilului jpg
cub ramona badescu png
kate middleton   GettyImages 1446352862 jpg
foto1 ultimul sateanB jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
concediu ingrijirea copilului jpg
foto1 ultimul sateanB jpg
shutterstock 2097257428 jpg
moaste  sever gheorghe jpg
mititelu jr 4 jpg
calendar ortodox 2021 6 decembrie sf ierarh nicolae icoana de gabriel toma chituc jpeg