Văduva Aldis, jefuită de propria menajeră. A fost furată o avere

15 septembrie 2016
article img
Alina Naghi îşi va recupera, în mare parte, bunurile sustrase

Cea mai bogată femeie din Bărăgan a fost jefuită, la sfârşitul săptămânii trecute, de o adevărată avere. Alinei Naghi (58 de ani), văduva lui George Naghi (fondatorul imperiului Aldis, care a murit în urmă cu cinci ani într-un accident nautic pe braţul Borcea), i-au fost furate bijuterii şi sume mari de bani. Hoaţa a fost prinsă de poliţiştii din Călăraşi.

Se bucura de încrederea patroanei de la Aldis şi a crezut că a dat lovitura! Furtul bijuteriilor şi al banilor din vila familiei Naghi a fost comis în noaptea de 9 spre 10 septembrie, potrivit unor surse judiciare. La Poliţie a fost înregistrată o plângere penală privind dispariţia din locuinţă a 360.000 de lei şi a 30.000 de euro. Prima persoană de pe lista suspecţilor a fost menajera, o femeie care avea permanent acces în casa Alinei Naghi. Potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Călăraşi, împotriva suspectei a început urmărirea penală pentru comiterea infracţiunii de furt.

article img
Vila din Călăraşi a familiei Naghi

Poliţiştii călărăşeni de la Serviciul de Investigaţii Criminale au reuşit să dea de urma menajerei în Bucureşti. L.J., în vârstă de 52 de ani, a fost prinsă miercuri, într-o locuinţă din Capitală în care se ascundea. Femeia nu a opus rezistenţă, iar asupra sa a fost găsită o parte din prejudiciu. Este vorba despre aproximativ 80% din banii şi din bijuteriile furate.

S-a izbit cu barca de mal

article img
Milionarului îi plăcea să facă plimbări pe Dunăre

George Naghi a murit pe 7 august 2011, la 59 de ani, într-un accident nautic produs pe braţul Borcea, în zona dinspre Portul Călăraşi către zona Chiciu. Barca în care se afla alături de soţie, Alina Naghi, s-a izbit de mal, iar omul de afaceri a murit pe loc. Nevasta a suferit mai multe traumatisme şi a fost tratată la clinica AKH din Viena. Văduva conduce acum, cu mână de fier, afacerea Aldis.