Valeriu Gheorghiță a vorbit cu bărbatul vaccinat din greșeală cu Moderna în loc de Pfizer. Va primi adeverință de vaccinare

vaccin covid seringa jpeg

Președintele Comitetului Național de Coordonare a Activității de Vaccinare (CNCAV), Valeriu Gheorghiță, l-a sunat, miercuri, pe tânărul vaccinat cu Moderna în loc de Pfizer.

Gheorghiță a solicitat contactul tânărului vaccinat cu Moderna în loc de Pfizer, la Centrul de Vaccinare de la Romexpo, a vorbit la telefon cu acesta pentru a-l liniști din punct de vedere medical, după ce tânărul a explicat că i s-a spus că nu va primi adeverință de vaccinare decât dacă pe ea va scrie că a fost vaccinat tot cu Pfizer și la rapel, lucru cu care nu a fost de acord.

În cazul său nu se impune realuarea schemei de imunizare, iar starea lui actuală este bună, transmite CNCAV, potrivit Mediafax. De asemenea, s-a solicitat DSP București efectuarea unei evaluări oficiale la centrul de vaccinare de la Romexpo, pentru verificarea modului în care procedurile în vigoare au fost respectate, implementarea delimitării fluxurilor, în funcție de tipul vaccinurilor utilizate, respectiv remedierea eventualelor disfuncționalităților constatate.

CNCAV precizează că tânărului îi va fi eliberată adeverința de vaccinare unde va fi menționat tipul vaccinului administrat la rapel. Acesta a fost vaccinat cu Pfizer ca primă doză, iar la rapel, din greșeală, i s-a administrat vaccin de la Moderna. Tânărul a aflat că a primit doza greșită abia după ce a fost vaccinat.

FotoJet jpg
Anamaria Prodan jpg
Reghe, botez Liam jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
ferentz iohannis  jpg
simley si marius jpeg
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg
foto captură video jpg
Maxim
image
image
image
image
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
calendar ortodox 2021 26 septembrie sf neagoie basarab png
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
foto1 jpeg
1231 jpg
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg