Victor Ponta va fi exclus din avocatur─â?

image

Fostul premier Victor Ponta este atacat pe toate fronturile. Face ture la DNA, la tribunale, i s-a luat titlul de doctor ├«n Drept. Ast─âzi, 31 august, Baroul Bucure╚Öti ia ├«n discu╚Ťie excluderea din r├óndul avoca╚Ťilor cu drept de practic─â.

Fostul prim-ministru Victor Ponta trece printr-o perioadă grea. Teza sa de doctorat a fost declarată oficial un plagiat și, ca urma, i-a fost retras titlul de doctor în Drept. Cererea a fost făcută de europarlamentarul Monica Macovei.

├Än ┼čedin┼úa Consiliul Baroului Bucure┼čti, de ast─âzi, 31 august, ar putea fi luat─â ├«n discu┼úie cererea privind excluderea avocatului Ponta, formulat─â de Monica Macovei.

Decanul Baroului, avocatul Ion Dragne, a declarat c─â la ┼čedin┼úa de ast─âzi au fost invita┼úi at├ót Ponta c├ót ┼či Mocovei, pentru a-┼či sus┼úine punctele de vedere. Monica Macovei a cerut excluderea lui Ponta din avocatur─â, invocand faptul c─â acesta a dobandit calitatea de avocat f─âr─â examen, ca titular al diplomei de 'doctor in drept, titlu care i-a fost retras, scrie realitatea.net.

Fostul premier a depus deja un memoriu ┼či un set de documente din care a rezultat c─â a formulat o reclama┼úie prealabil─â ├«mpotriva ordinului de revocare a titlului de doctor, precum ┼či o cerere de suspendare a efectelor ordinului respectiv, depus─â la Curtea de Apel Bucure┼čti.

silviu silvius prigoana jpeg
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
Lucile Randon
cristi borcea valentina pelinel milan jpeg
tonciu prodan reghe jpeg
amber heard atunci vs acum jpg
280952814 1610884362606650 749984686026597387 n jpg
anamaria prodan3 png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 26 iunie sf david tesalonic png
silviu silvius prigoana jpeg
E bine în parc, păcat că sunt atâţia ţânţari! jpeg
Lucile Randon
lacul techirghiol apa roz explicatie fenomen constanta 775659 webp
so╚Ťie george simion jpeg