VIDEO A bușit o maşină, apoi a încercat să calce o şoferiţă!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Gest incredibil al unui şofer din Constanţa. După ce a zgâriat în trafic o altă maşină, el a încercat să dea cu autoturismul peste cealaltă şoferiţă care intenţiona să-l împiedice să părăsească scena accidentului.

Incidentul a avut loc joi după amiază la intrarea în Parcul Tăbăcărie din Constanţa. Întâmplarea aparent banală s-a transformat rapid într-o tentativă de vătămare corporală.

Bărbatul de la volan o împinge pe tânără câţiva metri, apoi fuge

simeon stalpnicul png

Imaginile filmate cu un telefon mobil surprind momentul în care şoferul vinovat încearcă să părăsească scena accidentului la scurt timp după ce a lovit un autoturism Matiz.

simeon stalpnicul png

El nu a vrut să stea la discuţii cu şoferiţa şi atunci când femeia i s-a aşezat în faţa automobilului, a coborât de la volan şi a îmbrâncit-o. În tot acest timp, şoferiţa încerca să ceară ajutor prin telefon.

Câteva secunde mai târziu ea s-a aşezat în faţa maşinii care era pe punctul să plece şi a fost împinsă câţiva metri până când şoferul a reuşit să iasă pe o alee. Bărbatul este acum căutat de poliţişti şi ar putea fi acuzat de tentativă de vătămare corporală gravă din culpă.

Un incident asemănător s-a ­petrecut pe 9 ianuarie 2013 la Craiova. Florin ­Valeriu Cioacă, 19 ani, a ­lovit intenţionat cu maşina o tânără care traversa ­strada pe trecerea de ­pietoni. În timp ce fata ­trecea, şoferul a încercat să-i facă avansuri. Pentru că tânăra l-a ­refuzat, Cioacă a întors maşina şi a luat-o pe capotă. În aprilie, şoferul agresiv a fost condamnat la patru ani de închisoare cu executare. Sentinţa nu este definitivă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
jais flight shutterstock jpg
Biserica Greaca Braila  jpg
harold terens afp jpg
Steag Romania FOTO Shutterstock jpg
image png
caini avion jpg
ion antonescu jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net