VIDEO Ambulanțele stau la coadă în curtea Spitalului Universitar. Nu mai există locuri pentru pacienții COVID

image
Aglomerație de ambulanțe la Spitalul Universitarfoto: Mediafax

Ambulanţele care aduc pacienţii stau la coadă vineri, la Spitalul Universitar din Bucureşti, unde sunt internate la acest moment 330 de persoane diagnosticate cu COVID-19.

Numeroase ambulanţe au fost filmate la Spitalul Universitar de Urgenţă din Bucureşti, aşezate la rând pentru a aduce pacienţii, cei mai mulţi cu COVID-19. Conform celor mai recente date, în unitatea medicală sunt internaţi 330 de pacienţi cu COVID-19. Dintre aceştia, 80 se află la ATI. 

Potrivit știrilor Digi 24, situația este critică, deoarece unitatea sanitară nu mai are niciun loc liber în secții, nici în cele normale, nici în cele de terapie intensivă. Bolnavii ajung în unitățile de primiri urgențe, unde stau pe scaun, cu mască de oxigen, în așteptarea eliberării unui loc.

Datele transmise vineri la prânz arată că în Bucureşti sunt 2.665 de cazuri noi de COVID-19. În Municipiul Bucureşti nu mai sunt libere paturi ATI pentru pacienţii bolnavi de COVID-19, altele decât cele rezervate special pentru persoane cu anumite condiţii medicale care sunt şi confirmate cu SARS-COV-2. 

cub visarion alexa png
weddingfeast 2841610 1920 jpg
vremea octombrie toamna prognoza meteo pensionari parc jpeg
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
Timisoara Fashion Week (7) Adelina Pestritu jpg
reghecampf si anamaria prodan
cub anamaria prodan bebeto png
Charles si regina Elisabeta a II-a
Iahtul oligarhului rus Dimitri Pumpianski FOTO Profimedia
O aplicatie pe telefonul mobil ajuta la evaluarea starii de sanatate a copilului FOTO Faceb Spitalul Virtual pentru copii jpg
image
image
image
image
Ceapa 1 jpg
Delia Lugojan, Robert şi Matei jpg
Mariana Mamonova   pe front jpg
calendar ortodox 2021 28 septembrie sfantul cuvios hariton marturisitorul png
whatsapp 1212017 1920 jpg
FotoJet jpg