VIDEO Ciprian Napy, cel care l-a ucis pe Emi Pian, a fost audiat de procurori și reținut în pijamalele de spital

image
Ciprian Napy a fost reținut în pijamale și dus în Arestul Central al Poliției Capitalei

Ciprian Napy (26 de ani), cel care l-a ucis pe Emi Pian, a fost audiat astăzi de procurori. Criminalul a fost adus direct de la Spitalul Elias, îmbrăcat în pijamale, iar după trei ore de discuții a fost reținut pentru 24 de ore. Surse judiciare au declarat pentru Click! faptul că noaptea și-o va petrece în Arestul Central și nu pe patul de spital, semn că nu este grav rănit.

Astăzi, 7 august, procurori criminalişti din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București – Secţia de urmărire penală- au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reținerea pentru 24 de ore a lui Ciprian Napy.

Acesta este acuzat de uciderea lui Emi Pian, liderul clanului Duduienilor, în dimineața de 4 august.

”În fapt, din probatoriul administrat a rezultat că, pe fondul unui conflict spontan, izbucnit în timpul unui joc de noroc, bărbatul de 26 de ani ar fi aplicat victimei, un bărbat de 39 de ani, lovituri cu un obiect ascuțit, cauzându-i plăgi profunde, leziuni ce au impus  transportarea victimei la spital, unde aceasta a decedat la scurt timp de la internare. Inculpatului i s-au adus la cunoștință calitatea procesuală și acuzațiile, în conformitate cu prevederile art. 309 Cod de procedură penală. Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din cadrul Poliției Capitalei sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor”, au anunțat reprezentanții Poliției Capitalei.

Ciprian Napy:”Am fost în legitimă apărare” 

Ciprian Napy a fost reținut pentru 24 de ore și mâine, 8 august, va fi prezentat în fața magistraților de la Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Surse judiciare au declarat pentru Click! faptul că noaptea și-o va petrece în Arestul Central și nu pe patul de spital, semn că nu este grav rănit.

Bandajat, cu mâna în ghips și cu mască pe figură, Napy a fost adus la audieri în pijamaua de la spital. La intrare, acesta le-a spus jurnaliștilor prezenți că este nevinovat.

”Nu l-am omorât eu. Am fost în legimită apărare, pentru că au vrut să-mi ia viața”. Ciprian Napy face parte din clanul Rinu, care controlează sectorul 2. 

Citește și: 

https://www.click.ro/news/national/cine-este-ciprian-napy-cel-care-l-omorat-pe-emi-pian-i-bagat-cutitul-gat-plamani-si-i

https://www.click.ro/news/national/puscaria-l-ar-fi-salvat-de-la-moarte-pe-emi-pian-interlopul-ar-fi-trebuit-sa-fie

Johnny Depp FOTO EPA-EFE
292012189 604643087687535 7824427819398321270 n jpg
surorile gabor webp
foto2 viviana si fetele jpg
FotoJet jpg
livia graur jpeg
raluca aprodu emilian oprea uniter jpg
livia graur familie jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
FotoJet jpg
seceta pamant crapat jpeg
raluca aprodu emilian oprea uniter jpg
FotoJet (1) jpg
canicula bucuresti 1 jpeg
probleme de sanatate batrani jpeg