VIDEO Imagini cu haosul de la metrou după greva spontană de vineri dimineața. Călătorii, revoltați

Ultima actualizare:

    Facebook / Unitatea – Sindicatul Liber din Metrou
Facebook / Unitatea – Sindicatul Liber din Metrou

Circulația metroului bucureștean a fost dată peste cap vineri dimineață, în urma unui protest spontan. Reprezentanții sindicatului Liber din Metrou au coborât în tunel și au împiedicat pornirea la timp a trenurilor de pasageri. Pe Facebook au apărut mai multe imagini care arată haosul din subteran. Tot pe rețelele sociale își exprimă nemulțumirea și călătorii care au avut de suferit.

Circulaţia metrourilor a fost blocată vineri dimineaţă din cauza unui protest spontan al sindicaliştilor, care au coborât în tunel, la staţia Piaţa Unirii, pe calea de rulare, şi au împiedicat pornirea la timp, conform programului normal, a trenurilor de pasageri, anunţă Metrorex, care precizează că din cauza acestei acţiunii, liniile de metrou nu pot fi puse sub tensiune, scrie News.ro.

Conform Metrorex, deşi afirmă că au o listă de revendicări, sindicaliştii au refuzat orice dialog. Sindicaliştii s-au aşezat pe şine şi scandează ”Demisia!”. Protestul are loc la o zi după ce conducerea Metrorex a dat ca termen limită data de 2 aprilie pentru eliberarea spațiilor comerciale de la metrou, deţinute de firma sindicatului.

Călătorii, revoltați, își exprimă furia pe Facebook

Pe pagina de Facebook a instituției zeci de cititorii se întrec în a le bate obrazul sindicaliștilor, facându-i ”inconștienți” . ”Să vă fie rușine. Doar interesele voastre primează”, scrie un călător. Peste 780 de comentarii sunt, până în acest moment, pe pagina de Facebook a Metrorex. Oamenii nu au avut cum să ajungă la serviciu sau la școli și grădinițe, cu copiii. "Să vă fie rușine! Nu așa se rezolva problemele, să blocați un oras întreg și să creați probleme tuturor. Dacă am protesta și noi, cu toții și măcar o zi n-am mai folosi metroul? Cum ar fi?", este unul dintre mesajele cetățenilor.

Citește și:

Haos la metrou după o grevă spontantă. Niciun tren nu circulă vineri dimineață

2 aprilie, termenul pentru eliberarea spațiilor comerciale de la metrou

Grevă la metrou. STB anunţă că a scos pe traseu mai multe vehicule de transport în comun

image
image
image
image
image
image
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
controlor tren jpg
postas greva jpg
Paine mucegaita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net