VIDEO Părintele Nicolae Feier: ”Dumnezeu te apără dacă te aperi și tu pe tine”. Sora lui a murit de Covid

image
Părintele profesor Nicolae Feier a povestit că sora lui a murit infectată cu Covid-19 și era nevaccinatăFoto: adevarul.ro

Părintele profesor Nicolae Feier a trecut printr-o perioadă grea. Sora lui a murit infecată de Covid-19, în doar șase zile. Femeia de 63 de ani, nu era vaccinată deși toată familia a îndemnat-o să o facă. ”Dumnezeu te apară dacă te aperi și tu pe tine”, spune preotul ortodox din Bistrița Năsăud.

Părintele Nicolae Feier este descris de autoritățile locale și de enoriași ca fiind un om modest, empatic, dedicat, cu care bistrițenii se pot mândri.

După ce și-a văzut sora ucisă de Covid-19, preotul a acceptat să vorbească despre această întâmplare tragică din familia sa, depsre care crede putea fi evitată dacă femeia se vaccina.

”Vreau să vă împărtășesc o experință personală a familiei mele, dar și o experiență preoțească. În calitate de preot am participat la extrem de multe evenimente nefericite în care oameni care ar mai fi putut să trăiască, au trecut în veșnicie din pricina acestui eveniment pandemic. Am avut mai multe epidemii în istoria noastră: de ciumă, de holeră, de poliomielită. Sora mea, care nu a fost bolnavă niciodată, a fost de două ori în spital când și-a născut fetele, și care era foarte puternică, în șase zile a fost ucisă de acestă boală necruțătoare. Deși, am sfătuit-o să se vaccineze, are nepoate medici, are fiica asistentă medicală, nu s-a hotărât să se vaccineze. Și acum este sub pământ. De aceea, în calitate de preot, vă spun experința mea ca să trageți concluzii. Nu vă îndemn să vă vaccinați sau să nu vă vaccinați, dar am observat că noi, cei care ne-am vaccinat din familie, toți suntem, încă, în picioare. Putem fi și noi afectați, dar s-ar putea să fie mai puțin. Sora mea dacă se vaccina astăzi era împreună cu noi. De aceea, vă îndemn gândiți-vă de două ori când luați decizia să nu vă vaccinați, gândiți-vă de două ori dacă vreți să trăiți sau vreți să muriți, că Dumnezeu îi dă, dar nu-ți bagă în gură. Dumnezeu te apără dacă te aperi și tu. Ți-a dat voința liberă, așa că te rog să o folosești așa cum se cuvine”, a spus părintele Nicolae Feier.

385 de morți, în ultimele 24 de ore. Un pacient la 4 minute moare de Covid-19

Datele oficiale arată că în ultimele 24 de ore au murit infectate 385 de persoane, adică una la patru minute. Totodată, au fost înregistrate 13.854 de cazuri noi, dintre care 266 sunt ale unor pacienți reinfectați, la o perioadă mai mare de 180 de zile de la prima infectare.

Capitala are deja astăzi, 8 octombrie, o rată de infectare de 12,24 la mia de locuitori, iar spitalele nu mai au locuri la ATI.   

Citește și: 

VIDEO Ambulanțele stau la coadă în curtea Spitalului Universitar. Nu mai există locuri pentru pacienții COVID

Începe caravana mobilă de vaccinare, în București. Unde găsești autobuzul parcat și ce vaccin poți face

cub anamaria prodan animat gif
FotoJet (4) jpg
Simona Halep, Instagram jpg
Regina Elisabeta a II a și Printul Philip profimedia 0606103055 jpg
cub armin nicoară png
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
cub anamaria prodan divorț png
FotoJet (2) jpg
Monopost Mahindra Racing la Timișoara FOTO Ștefan Both jpg
Mobilizare in Rusia FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
transfagarasan 2819625 1920 jpg
calendar ortodox 2021 25 septembrie sfanta eufrosina gracianica jpeg
regele charles foto Victoria Jones  BUCKINGHAM PALACE  AFP jpg
FotoJet (2) jpg
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
stres 0 jpeg